Zoom are acum 200 mil. utilizatori zilnici, față de 10 mil. în decembrie

Aplicația Zoom este folosită zilnic de 200 de milioane de utilizatori, față de 10 milioane de utilizatori, în decembrie.

Aplicația Zoom este folosită zilnic de 200 de milioane de utilizatori, față de 10 milioane de utilizatori, în decembrie, conform The Verge. Odată cu creșterea fulminantă, mai multe probleme de securitate și de confidențialitate au devenit vizibile, iar compania promite să le rezolve în următoarele 90 de zile.

Într-o postare detaliată pe blogul companiei, directorul executiv Eric S. Yuan a explicat cum a gestionat Zoom explozia de utilizatori. Aplicația nu a mai dezvăluit până acum cifrele sale, însă Yuan a transmis că, în decembrie, a fost atins un vârf de maxim 10 milioane de utilizatori. „În martie, am ajuns la mai mult de 200 de milioane de participanți zilnici, fie gratuit, fie premium", a spus CEO-ul.

Schimbarea unghiului de abordare

„Platforma noastră a fost construită în special pentru clienții din întreprinderi", a explicat Yuan. „Nu am construit acest produs cu gândul că, în doar câteva săptămâni, fiecare persoană din lume va începe să lucreze, să învețe și să socializeze de acasă. Acum avem un spectru mult mai larg de utilizatori care folosesc produsul nostru în tot felul de moduri neașteptate, lovindu-ne cu provocări pe care nu le-am anticipat când am conceput platforma".

Provocarea de a susține 200 de milioane de utilizatori zilnici, comparat cu doar 10 milioane acum câteva luni, este una foarte mare. Cu toate acestea, problemele de securitate și de confidențialitate care au fost dezvăluite recent sunt și mai provocatoare. „În următoarele 90 de zile, promitem să dedicăm toate resursele necesare pentru a identifica, gestiona și rezolva aceste probleme", a spus Yuan. „Suntem dedicați transparenței în timpul acestui proces".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel