EXCLUSIV  Zodiac chinezesc 2021. Ce aduce Anul Bivolului de Metal. Daniela Simulescu, AVERTISMENT: NU IARTĂ! Va acționa

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Noul An Chinezesc sau Anul Bivolului de Metal începe pe 12 februarie. Această sărbătoare este stabilită la a doua Lună Nouă după Solstițiul de Iarnă, de data aceasta una foarte specială. Deci si 2021 va fi la fel. 

După 2020, an al Șobolanului de Metal, an în care ne-am simțit mici în fața provocărilor sau în care a trebuit să ne ascundem sau să ne protejăm, iată că 2021 ne aduce un alt suflu. Se spune că Bivolul își face strategii foarte pragmatice, că urăște graba și că este destul de hotărât. Deci vom fi nevoiți să nu mai așteptăm de la nimeni nimic și să ne luăm soarta în propriile mâini. Nu vom avea un 2021 vesel, ci mai degrabă unul muncitor, ursuz și foarte serios.

Deși vom avea răbdare mai ales pe plan profesional, în momentele în care vom simți că ni se va face o nedreptate vom reacționa imediat, și nu neapărat într-un mod diplomat. Bivolul nu prea iartă, este implacabil și are și tendințe vindicative.

Pe plan personal, în Noul An Chinezesc, dacă vom aștepta tot timpul ca cealaltă persoană să facă primul pas, vom aștepta mult și bine. Deși pare puternic, Bivolul este foarte reticent și are nevoie de multă siguranță pentru a intra într-o relație.

Recomandarea principală a unui asemenea an este aceea de a ne vedea de viața noastră și nu de a altora. Obiectivul principal va fi crearea unui trai personal practic și confortabil, și astfel nici nu va mai conta ce fac ceilalți.

Vestea bună este că Anul Bivolului de Metal va acționa atât la nivel individual, cât și la cel mondial. Și când spun asta mă refer la faptul că va oferi o mai mare reziliență și încredere în propriile forțe, în momente de criză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel