EXCLUSIV  ZODIA pentru care anul 2022 ar putea fi cel mai greu

Foto Pexels
Foto Pexels

În 2022, o zodie va simți efectele schimbărilor făcute în 2021, mai ales cele din sfera profesională. 

„Dacă nu ai avut curajul să ieși din zona de confort din proprie inițiativă, în 2022, schimbarea nu se va mai produce într-un mod lin, ci cu obligații și responsabilități. Și, pe alocuri, cu dezamăgire și frustrare. Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Totul se va mișca în reluare. În plus, relația cu autoritățile (părinți, partener, șefi, colaboratori) va fi destul de rigidă. Cei care s-au preocupat în 2021 de progres, oricât de nesigur părea la început, vor culege roadele. Vor putea face următorul pas. (...) În 2022 te vei surprinde chiar și pe tine. Vei lua decizii pe ultima sută de metri, te vei alia cu persoane pe care înainte nu le-ai fi considerat demne, vei ajusta totul din mers. (...) Ruperea unei relații sau a unei colaborări nu este sfârșitul lumii. (...) Ce este vechi nu va mai produce profit, din contră”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Taur și cei cu ascendent în această zodie. Mai multe despre horoscopul pentru 2022 pe astrosens.ro!

VEZI ȘI: Vești foarte bune pentru o ZODIE până pe 27 septembrie. Toți vor în locul ei!

Eclipsă în noiembrie 2021


Va avea loc o eclipsă importantă în luna noiembrie. „19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată. Atunci avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină pe axa Scorpion-Taur. Până aici, nimic neobișnuit, doar că Eclipsa, pe harta astrologică a României, va zgudui multe puncte puternice”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Să nu uităm de evenimentele politice importante de la finalul anului. Pe lângă asta, atunci când vorbim de Taur-Scorpion, suntem obligați să amintim de siguranță/asigurare, bani, resurse, informații ascunse. Atunci se va schimba ceva în conștiința românilor. Nu își are rost întrebarea dacă va fi de bine sau de rău. Va fi pur și simplu”, a subliniat Daniela Simulescu.

Amintim că, pe 30 august, Mercur a părăsit semnul productiv al Fecioarei și a intrat în Balanță, unde va sta până pe 6 noiembrie.

„Un tranzit destul de lung, mai ales din cauza faptului că va și retrograda în perioada 27 septembrie - 18 octombrie”, precizează Daniela Simulescu.
Până pe 6 noiembrie, Mercur va face de câte trei ori opoziție cu Chiron, trigon cu Jupiter și careu cu Pluto. „Ne vom da seama de un lucru: încercarea de a comunica pe placul celorlalți va veni cu un cost personal. Cu cât vom dori să fim mai diplomați, cu atât o să regretăm mai mult. Va fi nevoie de un echilibru”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel