Ziua Europeană a Limbilor, sâmbătă, la Institutul Cervantes

Stroe Bogdan / 29 sep 2012 / 11:43 Salveaza PDF Comentarii
europe
Descriere foto: europe

Sâmbătă, 29 septembrie 2012, va avea loc o nouă ediție a Zilei Europene a Limbilor. Evenimentul adună anual milioane de oameni din 45 de țări.

Acest proiect a fost inițiat în 2001 și are ca scop cultivarea diversității culturale şi lingvistice în Europa, încurajând învăţarea limbilor străine de către toţi cetățenii europeni. Această zi reprezintă totodată un prilej de petrecere, sute de evenimente având să se desfășoare în toată Europa. Proiectul atrage după sine spectacole, animații pentru copii, jocuri muzicale, cursuri de limbi străine, emisiuni de radio şi televiziune, conferinţe.

În această sâmbătă, între orele 12.00-18.00, la noul sediul al Institutului Cervantes(Bd. Elisabeta nr.38, București) se va desfășura o nouă ediție a Zilei Europene a Limbilor, eveniment susținut de Institutul Cultural Român, Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso“, British Council, Institutul Polonez, Institutul Goethe, Institutul Camões, Institutul Cervantes, Institutul Francez, Delegaţia Wallonie-Bruxelles și Centrul Cultural al Republicii Ungare-Institutul Balassi.

Atmosfera se anunță a fi foarte interactivă întrucât sunt programate lecţii deschise în mai multe limbi, diverse spectacole, cursuri de gastronomie, dansuri, jocuri interactive, karaoke etc.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26