Zelenski îl invită pe Trump pe frontul din Ucraina

Zelenski îl invită pe Trump pe frontul din Ucraina
Zelenski îl invită pe Trump pe frontul din Ucraina

Volodimir Zelenski îl invită pe Donald Trump pe frontul din Ucraina.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski şi-a reînnoit sâmbătă invitaţia adresată fostului preşedinte american Donald Trump de a vizita țara sa şi s-a oferit să-l însoţească personal pe front pentru a putea înţelege mai bine războiul, transmite Agerpres, citând EFE.

"Dacă domnul Trump vine, sunt chiar dispus să-l însoţesc pe linia frontului", a spus Zelenski în timpul unei intervenţii publice la Conferinţa de securitate de la Munchen, din Germania.

Liderul ucrainean a adăugat: "Dacă vorbim despre dialog, trebuie să le arătăm celor care iau decizii ce înseamnă războiul cu adevărat".

Totodată, președintele ucrainean a amintit că l-a invitat deja public pe Donald Trump să viziteze Ucraina cu alte ocazii. "Depinde de el, de dorinţele lui", a spus Zelenski despre posibilitatea ca această vizită să aibă loc.

Trump spune că va pune capăt războiului în 24 de ore



De altfel Donald Trump a dat asigurări în repetate rânduri că, dacă va fi ales din nou preşedinte al Statelor Unite, va pune capăt războiului dintre Ucraina şi Rusia în 24 de ore. Totodată, el a pledat în această săptămână ca SUA să ofere finanţare Ucrainei sub formă de împrumuturi care urmează să fie rambursate.

Se întâmplă în contextul în care congresmenii republicani loiali fostului preşedinte au împiedicat pentru moment aprobarea unui ajutor pentru Ucraina de peste 60 de miliarde de dolari propus de Casa Albă la sfârşitul anului trecut pentru a continua să trimită asistenţă acestei ţări pe tot parcursul anului 2024.

Volodimir Zelenski li s-a adresat legiuitorilor americani, declarând: "Trebuie să înţeleagă că vom câştiga acest război, cu sau fără ei; Nu avem altă cale....

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel