Zamfirescu, Piersic și Vasluianu în "Vestul singuratic". Recunoaștere pentru Nottara

Spectacolul "Vestul singuratic" de Martin McDonagh, producţie a Teatrului Nottara, a fost selectat să participe la cea de-a 25-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru, care se va desfăşura între 23 octombrie şi 1 noiembrie, la Bucureşti.

Actori de excepție

Montarea are o distribuţie de excepţie, reunind trei actori de forță, pe cât de diferiți, pe atât de complementari: Vlad Zamfirescu, Andi Vasluianu și Florin Piersic Jr., alături de un personaj feminin, interpretat la dublu rol de Ioana Calotă şi Corina Dragomir.

Ce spune Marinela Țepuș

"Prezenţa unui spectacol al Teatrului Nottara în selecţia oficială a unei manifestări naţionale de o înaltă ţinută artistică, precum Festivalul Naţional de Teatru, reprezintă pentru noi o recunoaştere a valorii şi o mare bucurie", declară teatrologul Marinela Ţepuş, directorul instituţiei.

"Vestul singuratic" ne spune o poveste cu nişte oameni care au rămas, la patruzeci de ani, precum copiii, afirmă regizorul Cristi Juncu.

Lumea plină de umor negru, de violenţă, de nebănuite profunzimi şi de neaşteptată compasiune a fraţilor Connor, a părintelui Welsh şi a frumoasei Girleen Kelleher se va dezvălui din nou în toamnă, în repertoriului curent al Teatrului de pe Magheru. Înainte de reprezentaţia din F.N.T. spectacolul poate fi fi văzut şi în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, ediţia a III-a, vineri, 16 octombrie, la Sala George Constantin, de la ora 20.00 .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel