Zamfirescu - Burcea, CEARTA momentului. Acuzații DURE: Face ALUZII. Eu nu l-am acuzat de ce divorţează, decât că e actor prin paturi

Scandalul dintre Florin Zamfirescu și George Burcea continuă. 

Conflictul dintre Florin Zamfirescu și George Burcea a luat amploare după ce marele actor a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care îi întreabă pe oameni cine e acest George Burcea, denumit "actor". 

La scurt timp după întrebarea lui Florin Zamfirescu, George Burcea i-a dat o replică neașteptată și a lansat acuzații grave.

Florin Zamfirescu, replică la acuzațiile lui George Burcea

"Eu nu am nici o treabă cu el, dar ca breaslă aşa, ca reprezentant al breslei, mă întreb şi eu: ce a făcut? Zi-mi un film, zi-mi un rol, un rol mare să mă uit şi eu să-l văd măcar la faţă! Casanova prin paturi că el acolo divorţează, scandaluri, astea sunt rolurile lui. Treaba lui, dar de ce spune că e actor? Deci eu nu am nici o treabă cu copilul acesta. Nu-l cunosc, nu mi-a făcut nici un rău, nu mi-a făcut nici un bine", a declarat Florin Zamfirescu, pentru Antena Stars. 

VEZI AICI știrea inițială. De la ce a pornit tot scandalul: Florin Zamfirescu și George Burcea, SCANDAL. Val de JIGNIRI: Joacă prin paturi? Cine e ăsta? / Vă înțeleg bătrânețea și nepăsarea!

"Ce BEEEP PE DRACU e aia actor?"

În plus, George Burcea a spus că Florin Zamfirescu și-a numit fiul în funcția de director al Teatrului Bulandra din București "pe pile". 

"Face aluzii că eu mi-am pus băiatul director la Teatrul Bulandra. Eu nu l-am acuzat pe el că de ce divorţează, decât că e actor prin paturi, în sensul de casanova, dar asta e treaba lui. Eu nu-l judec pentru asta. Zice că e actor. Ce BEEEP PE DRACU e aia actor? Noi nu mai ştim ce înseamnă? Eu m-am retras, nu mai ţin niciun loc. M-am retras şi din şcoală, şi din teatru, dar nu s-a observat că m-am retras din teatru pentru că imediat după retragerea mea a venit Covidul.

Ce legătură are? Eu sunt acasă, pensionar. Sigur că mă bucur, m-am bucurat enorm când am văzut că l-au pus pe el. L-am şi invidiat un pic pentru că el a ajuns mult mai sus decât am fost eu vreodată, mai sus în societate. Dar a ajuns pe meritul lui. Şi ce vină are el că are talent mai mult decât Burcea?". a mai spus Florin Zamfirescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel