Yannick Carasco, dorit de Arsenal, suspendat de clubul chinez la care activează

Fotbalistul belgian Yannick Carrasco a fost suspendat vineri de clubul chinez Dalian Yifang după ce a lipsit de la mai multe antrenamente, a anunţat radioteleviziunea RTBF. Carrasco a fost amendat şi va trebui să le ceară scuze coechipierilor săi. 

În plus, el ar urma să nu mai fie primit la antrenamente. Cu ocazia meciurilor disputate în această lună de 'diavolii roşii', Carrasco nu şi-a ascuns dorinţa să plece rapid din China. El a menţionat mai ales un acord verbal cu preşedintele clubului pentru a facilita transferul său.

După meciurile naţionalei, extrema trebuia să se alăture echipei de club pentru o partidă cu Hebei Fortune. Carrasco a explicat atunci pe Twitter că nu a mai ajuns 'din motive independente de voinţa' sa şi a adăugat că dorinţa de a ajuta clubul este 'intactă'.

Cu toate acestea, după câteva Carrasco a lipsit de la alt antrenament, iar clubul a sfârşit prin a-l sancţiona. Jucătorii chinezi ai lui Dalian Yifang par dezamăgiţi de această situaţie, începând cu portarul Yu Ziqian. Acesta îi reproşează belgianului că 'nu dă totul la antrenamente' şi 'se aşază deasupra coechipierilor săi'. Carrasco a venit în februarie 2018 la Dalian Yifang de la Atletico Madrid.

Fotbalistul de 25 de ani speră să se întoarcă în Europa încă din această vară. Anul trecut, Carrasco i-a fracturat nasul unui coechipier chinez de la Dalian Yifang, care a avut nevoie de spitalizare, după o dispută la antrenament. Belgianul şi-a cerut atunci scuze în mod public. În noiembrie, Dalian Yifang s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă, după o victorie cu 2-0 în faţa lui Changchun Yatai, unul dintre goluri fiind marcat de internaţionalul belgian. În acest sezon, belgianul are şapte goluri în zece meciuri de campionat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel