WhatsApp, în PERICOL. Aplicația care i-ar putea lua locul

O nouă aplicație ar putea să ia locul WhatsApp. Iată despre ce este vorba și de ar putea alege utilizatorii să schimbe messengerul.

WhatsApp este în prezent cea mai populară aplicație de chat din lume, cu peste 1.6 miliarde de abonați. Cu toate acestea, există mai mulți rivali care se ţin de WhatsApp, Facebook Messenger și care se dezvoltă tot mai mult, venind în ajutorul utilizatorilor. Este vorba despre WeChat și Viber.

Caracteristica majoră a Viber

Anul trecut, WhatsApp a încercat testarea unei funcții de autodistrugere, care șterge un mesaj complet după ce a trecut un interval de timp stabilit. Această funcție a ajuns prima versiune beta și există semne că ar putea fi şi pe WhatsApp anul acesta. Însă, înainte de o lansare, Viber le-a luat-o înainte celor de la Facebook.

Noua caracteristică Viber permite utilizatorilor să stabilească un cronometru cuprins între câteva secunde și câteva zile până când mesajul este șters definitiv. În afară de mesaje, puteți seta și fotografii, videoclipuri sau alte fișiere pentru a fi șterse după o anumită perioadă de timp.

Ideal pentru detalii confidențiale 


Reuşita aplicaţiei Viber a fost dezvăluită într-o postare de către Techradar, iar pentru a o folosi, trebuie doar să atingeți pictograma ceasului din partea de jos a chatului. De acolo puteți seta după cât timp să se șteargă mesajul de pe Viber. Iar utilizatorii au toate motivele să aleagă această aplicaţie stiindu-se puşi la adăpost de ochii indiscreţi care ar putea vedea un mesaj strict personal, citează evz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel