Voropchievici, despre anul 2024: Banii apar de unde nu te aștepți. Plutesc în aer. Avânt în afaceri, construcții și imobiliare!

Fotografie de la Lisa Fotios: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/portret-pahare-ochelari-ine-in-maini-6283199/
Fotografie de la Lisa Fotios: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/portret-pahare-ochelari-ine-in-maini-6283199/

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre anul numerologic 2024.

Mihai Voropchievici a făcut previziuni pentru anul 2024. Ce fel de an avem în față? Suntem sub impactul cifrei 8! 2 plus 2 plus 4 egal 8. Acesta este modul de calculare a cifrei de destin pentru întreaga planetă, adunându-se toate cifrele care compun anul.

„2024 aduce condiții de viață prospere. Banii apar de unde nu te aștepți. Plutesc în aer. Avânt în afaceri, construcții și imobiliare. Progrese remarcabile în tehnologie. Ciclu propice pentru realizările ambițioase. Pentru cei ce muncesc sunt prevăzute creșteri salariale și promovare. Vor apărea și noi legi în țară. Vor fi și probleme de sănătate. Poate să vină o mică molimă. Se pune accent pe evoluția personală. Într-un an universal 8, prioritari sunt cei doi factori de răspundere - președintele și premierul. Ei decid tot. Pornesc prost, prost continuă. Dacă au gânduri bune pentru țară este ok. Se pun în practică noi idei sau proiecte. 

La nivel global sunt descoperiri marcante în toate domeniile. Posibile acționări în justiție în cadrul Guvernelor. Într-un an 8 sunt posibile furturi, fraude și apar scandaluri publice. 

Griji pe scena națională și internațională. Fondarea unor instituții publice - spitale, școli, grădinițe. Numeroase probleme de ordin psihic și fizic pentru oameni. Intensificarea activităților oculte. Acum este o bombă tare: risc de ruptură! Președintele de Guvern, Guvernul de premier, premierul de ceilalți și toată populația de tot ce înseamnă factorul politic. Aici e catastrofa mare.

Apar foarte multe schimbări cu reale oportunități. Marea tendință de a face mult bine și de a fi toleranți. Deciziile luate trebuie să fie clare și corecte. Realizări financiare de excepție sau falimente. Anul 8 este anul banilor, al adevărului, al puterii și al carierei”, a zis numerologul Mihai Voropchievici la Adevăruri ascunse cu jurnalista Cătălina Porumbel. 

Dar asta nu este tot! Vedeți mai multe aici:

CITEȘTE ȘI: Cele două zodii care vor avea un 2024 de neuitat - https://www.dcnews.ro/cele-doua-zodii-care-vor-avea-un-an-de-neuitat-in-2024_943688.html

CITEȘTE ȘI: Horoscop Rac 2024. Daniela Simulescu: Va trebui să aveți grijă de sănătatea voastră. Filozofia de viață vi se schimbă / video - https://www.dcnews.ro/horoscop-rac-2024-daniela-simulescu-va-trebui-sa-aveti-grija-de-sanatatea-voastra-filozofia-de-viata-vi-se-schimba_943676.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel