EXCLUSIV  Horoscop Rac 2024. Daniela Simulescu: Va trebui să aveți grijă de sănătatea voastră. Filozofia de viață vi se schimbă /video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru anul 2024 în cazul nativilor și ascendenților în Rac.

 

„În prima parte a anului vorbim despre planuri și despre obiective. Până pe 2 ianuarie e Mercur retrograd și nu își au rostul rezoluțiile și planurile. Dar după 2 ianuarie vă trebuie planuri. În 2024, voi nu puteți sta așa, precum o frunză în vânt. Aveți nevoie de un timeline, de o agendă serioasă. Dacă nu aveți planuri, să nu vă mire că ajungeți într-un punct în care nu aveți motivație și nu știți ce să faceți. Atenție, conjuncția Jupiter-Uranus din luna aprilie vă duce către planurile respective, dar nu așa cum ați considerat. Deci ar fi bine să fiți foarte flexibili.

Dacă în luna mai vreți să călătoriți într-o anumită zonă, între timp se schimbă bugetul, se schimbă zilele de concediu, apar tot felul de crize. Nu trebuie să abandonați planul vostru, ci să ajustați. S-ar putea ca pe drum să întâlniți oameni, să cunoașteți și alte locuri, alte obiceiuri. Fiți foarte deschiși! În a doua parte a anului să știți că Jupiter intră în Casa a douăsprezecea, deci va trebui să aveți grijă de sănătatea voastră și sănătatea celor dragi. Veți dori să vă ocupați de lucrurile care contează cu adevărat pentru voi. E un soi de retragere, de alinare. Nu e un tranzit negativ pentru voi, din punctul meu de vedere, ci mai degrabă unul care vă reașează, pentru că în 2025 Jupiter va intra în semnul vostru.

Știu că sună un pic mai ciudat, știu că mulți se victimizează în comentarii și spun că e ceva negativ, pentru că așa se întâmplă când le spui că trebuie să aibă grijă de ei. Plus că, să nu uităm un lucru. Axa nodurilor lunare la voi este pe 40. Deci înseamnă că este anul în care trebuie să împăcați și capra, dar și varza. Trebuie să oferiți carierei ce e de oferit și familiei ce e de oferit. În prima parte a anului vă veți simți în control, dar în a doua parte a anului va trebui să lăsați viața să facă ce trebuie să facă. Saturn este în Casa a noua pe întreaga durată a anului. Cumva, filozofia de viață vi se schimbă. Dacă până acum aveați prejudecări și erați un moralist, în 2024 vă veți da seama de o nouă fază a voastră. Sunt încurajate călătoriile și e încurajat studiul, dar cu multă răbdare”, a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel