EXCLUSIV  Cele două zodii care vor avea un 2024 de neuitat

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Horoscop anual. Pe 30 decembrie, Jupiter și-a oprit retrogradarea. 

Atunci când ne uităm la posibilele oportunități pentru unele zodii, prima dată ne vom uita la aspectele lui Jupiter, fiind cel responsabil de partea plină a paharului. 

Taur/Ascendent în Taur

Până pe 26 mai, ești favoritul astrelor! Jupiter, Marele Benefic, îți tranzitează semnul în mers direct chiar. Deci chiar nu mai ai scuze! Am putea spune că ai toate șansele să începi un proiect. Profesional, relațional, familial. Jupiter iubește încrederea, expansiunea și depășirea limitelor. Și cu cât vei fi mai îndrăzneț, cu atât vei primi mai multe oportunități. Și câteodată de unde și de la cine nu te aștepți! Ba mai mult, conjuncția pe care o va face Jupiter cu revoluționarul Uranus în semnul tău, pe 21 aprilie, se poate transforma în momentul cheie al vieții tale. Dacă ești dispus să riști să ieși din zona ta de confort, să accepți independența, poți da lovitura! Atenție! Este nevoie doar de un mic pas făcut, restul va veni de la sine. Și trebuie să înveți ceva în 2024 dacă vrei să îți meargă bine! Să accepți sprijinul, să te lași ajutat și apreciat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

După 26 mai 2024, răsare Soarele pe strada ta! Sau mai bine zis: Jupiter își începe tranzitul la tine în semn, unde va sta aproximativ un an. Sfatul principal al astrelor ar fi acela de a-ți face curățenie pe bune, și la propriu, și la figurat, în prima jumătate de an. Din vară încolo, vei fi preocupat de a-ți duce viața la următorul nivel. Știm deja că Saturn este în casa a zecea și că, în 2023, au apărut noi responsabilități în carieră sau în familie, dar abia din vara lui 2024 te vei bucura cu adevărat de ele. Le vei înțelege rostul cu adevărat. Și cum Jupiter guvernează casa a șaptea, a relațiilor, putem spune că nativii singuri vor avea numeroase oportunități în acest sens. Dacă vrei să beneficiezi de toate avantajele vizitei lui Jupiter, trebuie mai întâi să ieși din postura de victimă și să alegi să schimbi perspectiva. Și cine se pricepe cel mai bine la schimbare sau adaptare dacă nu tu?

Citește și Horoscop nou 2024 pentru toate zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel