Urmărește emisiunea live


(VIDEO) A moștenit-o pe mama sa. Cum cântă fiica Andreei Bănică?

Fiica Andreei Bănică, Sofia, în vârstă de numai 13 ani, a moștenit de la mama sa atât frumusețea, cât și talentul. Zilele trecute, cele două au lansat o piesă pe care o cântă împreună.

Fiica Andreei Bănică este o tânără extrem de frumoasă, cuminte și talentată. Sofia a moștenit tot ce era mai bun de la mama ei. Este pasionată de muzică și cel mai probabil va urma o carieră în același domeniu cu Andreea.

La 13 ani, este deja apreciată de public. Dovadă stau cei aproape 24.000 de oameni care îi urmăresc activitatea de pe Instagram.

Zilele trecute, fiica Andreei Bănică a lansat o piesă alături de mama ei și trupa The Mood. Melodia se numește ”Supererou”. Filmarea postată pe rețelele sociale a strâns zeci de mii de like-uri și comentarii de apreciere la adresa Sofiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

”Mulțumim pentru mesajele frumoase! Azi, sunt mai mândră ca niciodată”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Totul despre Andreea Bănică

Andreea Bănică este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste de la noi, cu o carieră ce se întinde pe aproape două decenii. S-a lansat în muzică cu trupa Exotic, urmată de Blondy, dar a rămas în atenția publicului prin cariera solo. Caz unic poate în showbizul nostru, Andreea Bănică iubește din liceu același bărbat, căruia i-a dăruit doi copii, potrivit Viva.

Cariera Andreei Bănică

Andreea Bănică s-a lansat în muzică participând la Festivalul de la Mamaia, în 1998. La scurtă vreme după a pus, alături de Claudia Pătrășcanu și Iulia Chelaru, bazele Exotic, ce s-a bucurat de un mare succes.

După doi ani de activitate în această trupă, în 2001 artista a intrat în trupa Blondy, alături de Cristina Rus. După trei albume, în 2005 trupa se destramă, iar Andreea Bănică începe o carieră solo, formulă ce s-a dovedit câștigătoare, cântăreața având numeroase hituri și premii muzicale la activ. Andreea Bănică a cochetat și cu televiziunea, prezentând de-a lungul timpului diverse formate.

1. Sursa Foto... (sotul-andreei-banica_32743200.jpg)

A fost prezentatoarea emisiunii ”Cocktail” timp de 12 ediții în anul 2002, a prezentat ”Folclorul Contraatacă” vreme de trei sezoane între 2003-2004, la Antena 1, a fost gazda emisiunii ”În papuci de vedetă” la Kanal D. În 2018, a bătut palma cu TVR 1 pentru emisiunea ”Provocarea starurilor”, după ce i-a ținut locul Ilincăi Vandici la ”Bravo, ai stil”, câtă vreme aceasta a fost în concediu de maternitate.

Familia Andreei Bănică

Andreea Bănică a avut o copilărie fericită la Eforie Sud. Deși nu s-a născut într-o familie înstărită, părinții au făcut tot posibilul pentru ca ei și surorii sale să nu le lipsească nimic. Era încă foarte tânără când și-a pierdut părinții: mama sa a murit de cancer esofagian, iar tatăl în urma unui accident.

Caz unic poate în showbizul românesc, singura relație a Andreei Bănică a fost cea cu Lucian Mitrea, pe care l-a cunoscut în clasa a zecea și cu care s-a căsătorit în 2008. În 2009 a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță pe nume Sofia, iar în 2016 i-a dăruit soțului ei și un fiu, Noah.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel