Viața în club după Legea antifumat. Întrebări pentru DJ-ul Silviu Andrei-exclusiv

Silviu Andrei, DJ-ul care aduce în platoul de la "Un show păcătos" cea mai bună muzică a momentului, a povestit - în exclusivitate pentru DC News - cum este viața în cluburi odată ce Legea antifumat a intrat în vigoare.

Silviu Andrei a fumat timp de 17 ani, iar acum, din când în când, mai savurează un trabuc bun. El a avut și un mesaj pentru fumători, mesaj pe care îl veți afla în rândurile de mai jos:

DC News: Ce s-a schimbat în cluburi odată cu intrarea în vigoare a Legii antifumat?

Silviu Andrei: După aproape 27 de ani de la Revoluţie, Legea antifumat este una dintre cele mai bune legi pe care le-a promulgat Parlamentul român. Desigur, o lege nu schimbă mentalităţi. Lucrez de peste 20 de ani în cluburi. Mi-a fost foarte dificil, chiar şi în perioada în care fumam, să prestez într-un mediu atât de toxic. Ani în urmă, sistemele de ventilaţie pe care le vedem astăzi în multe locaţii erau absente total. De când a intrat în vigoare această lege, n-am sesizat vreo diferenţă la calitatea distracţiei în cluburi. Oamenii se distrează la fel, iar cine vrea să fumeze o poate face liniştit afară. Este doar o chestiune de timp şi de adaptare. Nu am mai sesizat persoane care să fumeze în cluburi. Înţeleg că încălcarea legii atrage nişte măsuri punitive destul de serioase. Atât asupra celui care o încalcă, a fumătorului, dar şi asupra locaţiei în care o face.

[citeste si]

DC News: Ce şanse îi daţi acestei legi din punct de vedere al respectării în cluburi?

Silviu Andrei: Vreau să cred că şansele acestei legi de a rămâne sunt de 100%. Timpul şi puterea de adaptare ne vor face să trecem mai uşor peste şocul produs la intrarea ei în funcţiune.

DC News: Ce mesaj aveţi pentru fumătorii care au fost extrem de supăraţi din cauza acestei legi? Mesaj aşa, ca de la fost fumător.

Silviu Andrei: Fumătorii să fumeze mai puţin şi să se pupe mai mult. Calitatea distracţiei nu trebuie să fie alterată de lipsa fumatului din cluburi.

VEZI ȘI: DJ-ul de la 'Un show păcătos', interviu: Chiar m-am întrebat de câte ori m-am expus riscului-exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel