Veste foarte bună după mult timp de ignorare. Anunțul ministrului Culturii

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a făcut un anunț important privind Festivalului Național de Teatru Tânăr IDEO IDEIS din Alexandria.

Ideo Ideis a intrat pentru prima oară în atenția Ministerului Culturii, după mult timp de ignorare din partea autorității centrale.

"Am avut azi, în cursul dimineții, o întâlnire cu Alexandru Ion si Andreea Bortun, co-președintii Festivalului Național de Teatru Tânăr IDEO IDEIS din Alexandria. Acest festival a reușit în ultimii zece ani să transforme orașul Alexandria într-un adevărat hub cultural, în ciuda unui context deloc favorabil. Festivalul este un eveniment care acționează în trei direcții: educatie, artă&cultura și social, devenind astfel un exemplu de buna practică pentru sectorul cultural și un model de urmat pentru comunitătile culturale din România. Observând acest fapt, putem face o paralelă cu Competiția pentru Capitalele Europene ale Culturii a căror reușită este fundamental legată de buna colaborare intre autoritățiile locale și sectorul cultural independent. Apreciez spiritul și curajul acestor tineri. Aștept cu mare interes și entuziasm ediția din acest an a festivalului!", a anunțat ministrul Culturii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel