Universitatea de Vest Timișoara a lansat proiectul UVTerra

Universitatea de Vest din Timișoara și-a sărbătorit luni, 18 decembrie (a.c.) în salonul Carol al Bibliotecii Centrale Universitare din București cei mai apropiați colaboratori, alumni, invitați și prieteni. 

N-au lipsit nici nume marcante ale culturii sau științei românești, printre invitați numărându-se și Dumitru Prunariu și Maia Morgenstern. Au susținut alocuțiuni rectorul UVT Marilen Pirtea, prorectorul Mădălin Bunoiu, ambasadori ai unor state în care UVT are colaborări academice și alte personalității din cercetare și educație.

UvTerra este un proiect care își propune o sincronizare acțională și identitară a absolvenților UVT, raportată la valorile universității timișorene.

(w670)

„Ne propunem să dăm României cetățeni, nu roboți" a spus Pirtea, care a subliniat nevoia de a extinde interesele Universității în afara granițelor țării, dat fiind contextul și coordonatele geografice ale orașului de pe Bega.

(w670)

Invitații au vorbit la unison despre energia pozitivă a reuniunii, László Borbely, fost politician UDMR s-a arătat încântat de a fi prieten al UVT și că își dorește ca oamenii să privească mai mult partea pozitivă a vieții și măcar o zi fără breaking news în România, considerându-se mult mai fericit de când s-a lăsat de politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel