Una dintre cele mai populare funcţii de pe Windows, aproape să intre pe Android 12

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Android 12, noul update pentru telefoane mobile, ar putea primi o funcţie extrem de apreciată de utilizatorii de Windows încă de la versiunea Windows 95. 

Se pare că una dintre funcțiile noi pe care noul Android le va integra este ceva ce suntem obișnuiți să vedem pe PC-uri încă de la mijlocul anilor ’90: un „coș de gunoi” virtual, care să păstreze fișierele șterse temporar.

Atât sistemele de operare desktop de la Microsoft, cât și cele de la Apple, folosesc un sistem de siguranță pentru ștergerea fișierelor. Este vorba despre clasicul „recycle bin” sau „trash can”, care păstrează o perioadă de timp fișierele șterse, înainte de a fi șterse ferm, permanent. Astfel, în cazul în care ștergi ceva din greșeală, ai putea rapid să recuperezi respectivele fișiere, fără probleme.

Această funcție se regăsea deja în Android 11 ca o funcție secretă, care nu putea fi accesată de către utilizatori, însă aplicațiile puteau folosi un sistem de acest gen pentru anumite fișiere. Acestea urmau a fi șterse permanent după 30 de zile, scrie go4it.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel