Un Revelion ca altădată, TEATRUL ÎN CULISE. Spectacol cu mari actori de Revelion

Vă mai aduceți aminte de celebrele revelioane cu marii actori români? Acum puteți să participați și dumneavoastră la unul, pentru că Teatrul În Culise are program de spectacol și comedie românească.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Drama unui jurnalist. "Ziariștii au încercat să mă distrugă"

Pe 31 Decembrie 2014, de la ora 20:00, sunteți invitați la Imago Pub în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 să petreceți în centrul Bucureștiului, într-o atmosferă classy și underground, un "Revelion ca altădată".

Pentru o petrecere de poveste, echipa din Culise vă creează cel mai bun mix: prieteni, teatru și comedie, muzică, mâncare, băutură și artificii și toate acestea "fără număr". Revelionul trebuie să fie unic și original.

Gazdele voastre în noaptea dintre ani vor fi Ionuț Iftimiciuc și Alexandru Minculescu, care au promis o petrecere de legendă cu glume proaspete, comedie de calitate, stand-up și multe alte surprize comice împreună cu Maestrul de Ceremonii Florin Frățilă și asistenta lor, Teodora. Actorii Alex Vlad, Ioana Chelmuș, Paul Alexandru, Maria Popovici și Ștefan Nistor vor avea grija ca seara să fie cu adevărat specială, readucând la viață scenete celebre ale anilor '80, dar și momente emoționante și romantice contemporane.

Vor fi nelipsite băuturile fine, adevărate miracole cu alcool, și meniul artizanal - o explozie de gusturi și arome tradiționale, dar și preparate din bucataria internațională sau gustări gătite pe loc de bucătarul nostru surpriză! Urechile vă vor fi răsfățate de cântece live, iar picioarele nu vor sta locului atunci când DJ-ul se va ocupa de muzică. Nu vor lipsa artificiile și nici șampania.

Biletele se pot achizitiona ulterior rezervarii de la IMAGO PUB – Piata Natiunile Unite nr. 3-5. Pentru informații și rezervări 0735.026.762 sau 0741.372.039 Până pe data de 15 Decembrie 2013 îți poți achiziționa biletul la revelion pentru numai 350 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 450 lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel