Șumudică: Jucătorii Astrei Giurgiu, o minune a lumii. Merită statuie

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a afirmat, miercuri, că este incredibil ceea ce au realizat jucătorii campioanei României în ultimul an şi jumătate, îi consideră o minune a lumii şi crede că merită statuie.

”Este incredibil ce au putut să facă jucătorii Astrei în ultimul an şi jumătate, este incredibil, este meritul lor sută la sută. Nu este meritul nimănui, nici al meu, nici al conducerii, nici al nimănui, meritul este al jucătorilor. Ce au realizat aici este incredibil, incredibil! Este a noua minune a lumii, şi dacă Astra trece şi de Genk, e a zecea minune a lumii, eu cred că trăiesc un vis”, a declarat Marius Şumudică.

”Jucătorii mei merită statuie”

”Cred că albiciosul ăsta, firele astea de păr albe sunt şi de pe la Giurgiu, de un an jumate de când sunt la Giurgiu, de când sunt la Astra. Am trăit momente senzaţional de frumoase, ceva extraordinar! Să te duci să baţi Austria la Viena, să faci egal cu AS Roma, să scoţi West Ham United de două ori, echipă care numai de la televiziune ia o sută şi ceva de milioane de euro şi dau pe transferuri 50 de milioane, este incredibil! Şi pentru asta jucătorii mei chiar merită statuie, jucătorii Astrei merită statuie din toate punctele de vedere”, a încheiat Marius Şumudică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel