Ultimul mesaj postat de Matthew Perry. Ce a făcut înainte de a fi găsit mort - Foto în articol

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry. Ce a făcut înainte de a fi găsit mort / Foto: Captură video Youtube
Ultimul mesaj postat de Matthew Perry. Ce a făcut înainte de a fi găsit mort / Foto: Captură video Youtube

Află în articol care este ultimul mesaj postat de Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort.

Ultimul mesaj postat pe rețelele de socializare de către Matthew Perry îl arată în vila sa din Los Angeles. În fotografia publicată, actorul apare privind orașul pe timp de noapte, cu căștile pe urechi, în jacuzzi-ul din vila sa. În descrierea imaginii, el a scris:

"Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman", a scris actorul pe Instagram, scrie Antena3.ro.

Aceasta este ultima fotografie postată de actor înainte de a fi găsit mort. Postarea  fost făcută în urmă cu șase zile. Matthew Perry a fost găsit mort sâmbătă, după ce, din primele informații, s-ar fi înecat accidental în același jacuzzi.

VEZI ȘI: Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani. Actorul juca personajul lui Chandler, în serialul fenomen „Prietenii tăi” /video

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Se pare că anchetatorii nu au indicii că moartea ar fi fost una violentă, mai ales că la locul tragediei nu s-au găsit nici substanțe toxice sau droguri, scrie TMZ. Prima versiune luată în calcul este cea a unui accident nefericit.

În plus, potrivit sursei citate, Matthew Perry s-ar fi bucurat de o zi petrecută cu un prieten cu exact o săptămână înainte de a muri, la un restaurant din West L.A. Aceea ar fi fost ultima dată când a fost văzut în public.

Pe 21 octombrie, actorul ar fi fost observat ieșind din Apple Pan - un loc popular din West L.A. pentru burgeri, sandvișuri și plăcinte. Părea să plece cu un prieten de sex masculin care avea o pungă de mâncare.

Ce a făcut înainte de a fi găsit mort

În ultimele sale ore de viață, actorul Matthew Perry a jucat pickleball. Partida ar fi durat două ore, asta dovedind încă o dată că Perry era într-o stare aparent bună de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel