Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE

În ziua în care întreaga suflare sportivă a fost cutremurată de moartea lui Ilie Balaci, U Craiova întâlneşte, de la ora 21.00, FCSB, în derbiul etapei din Liga 1.

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE.  S-a încheiat meciul. Rezultat final: 2-1.

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE.  Răsturnare de scor pe Ion Oblemenco. Craiova întoarce rezultatul. Este 2-1 pentru CSU Craiova după golul înscris de Fedele în minutul 72, cu un şut teribil din marginea careului.

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE.  GOOOOOL! Scorul este 1-1. Elvir Koljic reușește să marcheze pentru Craiova!

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE. Prima schimbare la FCSB. Olimpiu Vasile Moruțan îl înlocuiește pe Florin Tănase.

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE. A început repriza a doua.

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE.  Prelungirile primei reprize. Fedele de la Craiova şi Nedelcu de la FCSB au primit cartonaşul galben. 

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE.  Minutul 31. Arbitrul Marcel Birsan îi acordă cartonaşul galben lui Florin Tănase (FCSB).

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE.  Craiovenii ratează, între minutele 24 şi 29 mai multe ocazii la poarta roş-albaştrilor, după o succesiune de faze ofensive şi lovituri de colţ

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE.  Minutul 15. Jocul a fost întrerupt pentru câteva momente din cauza unei accidentări a lui Dennis Man. Man și-a revenit după o ciocnire ușoară.

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE. Este 1-0 pentru FCSB după ce un jucător al Craiovei a dat autogol. Coincidenţă nefericită pentru alb-albaştri care primesc gol exact în minutul 8, cel care îi era dedicat lui Ilie Balaci, 8 fiind numărul pe care l-a purtat Balaci pe tricou. Cel care a înscris în propria poartă este Renato Kelic.

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE. A început meciul.

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE. Înainte de fluierul de start a avut loc un moment extrem de emoţionant, pe ecranele de pe stadion rulând imagini cu cel care a fost Ilie Balaci. Pe întreg stadionul s-au aprins luminiţe iar oameni l-au aplaudat pe cel care a fost şi va rămâne "Marele blond"

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE. Echipele de start:

CSU Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelici, Martici - Bărbuț, Fedele, Mateiu, Bancu - Mihăilă, Koljic, Mitriță

FCSB: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Filip, Morais - Nedelcu, Ov. Popescu - Fl. Tănase, D. Man, Fl. Coman - Gnohere

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE. Partida se va disputa duminică seara, începând cu ora 21.00. Chiar dacă la aflarea teribilei veşti a morţii lui Ilie Balaci, jucătorul de legendă al fotbalului românesc, s-a lansat varianta ca meciul să fie amânat, partida se va juca, totuşi, la data stabilită. Anunţul a fost făcut de către Marcel Popescu, preşedintele celor de la CSU Craiova.

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE. Jucătorii Craiovei vor juca, în această zi tragică pentru întreaga suflare fotbalistică din Oltenia, în memoria lui Ilie Balaci. Potrivit Digi Sport, meciul va fi oprit în minutul 8, iar spectatorii de pe stadionul ”Ion Oblemenco” vor arunca pe teren flori.

Craiova - FCSB, rezultat - LIVE SCORE. Înaintea disputării partidei, U Craiova se află pe locul 7 în clasamentul Ligii 1, cu un total de 16 puncte acumulate după disputarea a 11 partide, iar FCSB se află pe locul 2, cu 21 de puncte. Pe primul loc al Ligii 1 se află CFR Cluj care are 23 de puncte, cu două mai multe decât FCSB, dar cu un meci în plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel