Turneu Roma. Wozniacki s-a calificat. Emoții pentru Halep

Simona Halep, întrebarea la care nu a știut să răspundă
Simona Halep, întrebarea la care nu a știut să răspundă

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, numărul 2 mondial, s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale în valoare de 3.351.720 dolari, învingând-o în două seturi, 6-1, 6-4, pe belgianca Alison Van Uytvanck, într-o partidă disputată miercuri 

Simona Halep va urmărit foarte atent parcursul lui Caroline Wozniacki de la Roma, pentru că în cadrul acestui turneu ar putea pierde locul 1 mondial. Wozniacki nu a participat anul trecut, astfel că nu are de apărat puncte, în timp ce Simona Halep a câștigat acest turneu.

Wozniacki s-a impus după o oră şi 36 minute de joc, iar în turul următor o va înfrunta pe leteona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul 15, care a dispus cu 6-4, 6-4 de sârboaica Aleksandra Krunic. 

Muguruza a fost eliminată 

În schimb, favorita numărul 3, spaniola Garbine Muguruza, părăseşte competiţia din capitala Italiei în turul secund, după ce s-a înclinat în trei seturi, 5-7, 6-2, 7-6, în faţa australiencei Daria Gavrilova. 

Într-un alt meci disputat miercuri, Maria Şarapova a învins-o cu 3-6, 6-4, 6-2 pe Dominika Cibulkova din Slovacia, la un deceniu după ultima lor confruntare de la Foro Italico, încheiată tot cu victoria rusoaicei, care se va lupta acum pentru un loc în sferturile de finală cu Gavrilova, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel