TTR 2016. TUI TravelCenter, oferte speciale pentru Revelion în Mauritus, Maldive și Delta Dunării

Până la startul Sărbătorilor de Iarnă mai este foarte puțin, un motiv în plus pentru cei care încă nu au decis unde vor merge de Crăciun sau de Revelion să aleagă din ofertele atractive ale agențiilor de turism prezente la Târgul de Turism (TTR), organizat în această perioadă la Romexpo. Potrivit oficialilor de la TUI TravelCenter, deși tot mai mulți clienți preferă vacanțe exotice în perioada sărbătorilor de iarnă, România este cea mai solicitată destinație pentru petrecerea Crăciunului și a Revelionului.

Reduceri de până la 45%, oferte speciale și discounturi suplimentare de Early Booking este oferta cu care TUI TravelCenter vine în întâmpinarea celor care vizitează zilele acestea TTR, de la Romexpo.

“România este cea mai solicitată destinație pentru Crăciun și Revelion, cele mai căutate zone fiind Bran-Moeciu, Râșnov, Poiana Brașov, Predeal și Sinaia. În topul preferințelor românilor sunt și regiunile Bucovina și Maramureș, precum și orașele Sibiu, Brașov, Oradea și împrejurimi, la care se adaugă și stațiunea Mamaia și Delta Dunării. Cererea pentru destinațiile interne s-a majorat în această perioadă cu 15 la sută față de perioada similară a anului trecut.

O creștere consistentă a vânzărilor, de peste 30 la sută, se remarcă și în ceea ce privește pachetele de servicii turistice de Crăciun și Revelion, dar și pentru perioada rece de la noi pentru destinații exotice (...).

Valoarea medie a unui pachet de servicii turistice pentru petrecerea sărbatorilor în străinătate este de 650 de euro/persoană, în timp ce pentru sărbătorile în România aceasta ajunge la 250 euro/persoană", a precizat Cosmin Marinof, director național de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines.

Destinațile exotice cele mai solicitate de turiștii români, în perioada sărbătorilor de iarnă

Rep. Dominicană, Mauritius, Zanzibar, Maldive și Thailanda sunt destinațiile cele mai cerute de clienții TUI TravelCenter care vor să petreacă sărbătorilor de iarnă la plajă.

Pentru Revelionul 2016/ 2017, clienții agenției pot opta pentru:

Maldive – Hotel The Barefoot Eco 4*, unde un pachet de servicii pornește de la 2.249 euro/ persoană pentru șapte nopți de cazare, pensiune completă, cină festivă, bilet de avion și transfer.

Mauritius – Hotel Labourdonnais Waterfront 5*, unde un pachet de servicii turistice pornește de la 1.765 euro / persoană, pentru șapte nopți cazare cu mic dejun, bilet de avion și transfer inclus.

Oferte promovate de TUI TravelCenter la Târgul de Turism de la Romexpo, din perioada 19.11. – 20.11.2016:

Reduceri de până la 45% la cazare pentru pachetele charter ale verii, pentru rezervările Early Booking.

Rezervați cel mai bun loc pentru vacanța Dvs de vară cu doar 99 euro avans!

Discount de până la 150 euro/cameră pentru orice pachet pentru Vacanță exotică, inclusiv pentru perioada revelionului!

Reduceri și oferte speciale pentru Sărbatorile de iarnă, vacanțele la schi precum și pentru pachetele city break.

Pentru sezonul de vară, reduceri suplimentare Early Booking, valabile doar pe perioada evenimentului și cu o destinație nouă, de top:  NOU! Gran Canaria este noua destinație charter a anului 2017!

Pentru perioada Târgului, TUI TravelCenter are disponibile reduceri Early Booking:

                  Turcia: până la 45% reducere la cazare;

                  Insulele din Grecia: până la 25%;

                  Spania: până la 20% reducere.

Crăciun în Delta Dunării

Green Village Resort 4*, Sfântu Gheorghe – Tulcea

Tarif: 295 euro/persoană; Oferta include: 3 nopți cazare în camera dublă standard, mic dejun, pomana porcului, prânz festiv de Crăciun, cina festiva de Crăciun cu program de colinde, Transfer cu barca dus întors, transport individual. Perioada: 23.12-26.12.2016;EB: 10% până pe 20.11.2016.

Revelion in Delta Dunării

Green Village Resort 4*, Sfantu Gheorghe – Tulcea

Tarif: 312 euro/persoană. Oferta include: 3 nopți cazare în camera dublă standard, pensiune completă, pachet personalizat de băuturi, cina festivă în data de 31.12.2016, transfer cu barca dus întors, transport individual. Perioada: 30.12-02.01.2017;EB: 10% până pe 20.11.2016.

TUITravelCenter estimează vânzări de 400.000 euro la această ediție a TTR. 


[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel