Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014 este în Romania. Vezi unde-l poți vedea și fotografia

 Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014 a sosit în România, în cadrul turneului global organizat de Coca-Cola. Trofeul este însoțit de de Ambasadorul FIFA, Christian Karembeu. Înainte de a fi expus tuturor fanilor fotbalului, trofeul a facut o oprire-surpriză la primul meci din acest an al Cupei Coca-Cola, cea mai mare competiție națională de fotbal de sala pentru liceeni.

 Luni după-amiază, Coca-Cola a transformat într-un spectacol meciul inaugural al celei de-a treia ediţii a Cupei Coca-Cola, disputat de echipele de fotbal de la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai 1 şi Liceul Teoretic Marin Preda. Fluierul de start al primului meci al Cupei Coca-Cola 2014 s-a dat în prezenţa celui mai râvnit trofeu din lumea fotbalului, care a venit însoţit de ambasadorul trofeului în România, Ilie Dumitrescu, şi de fostul campion mondial Christian Karembeu.

 „Ne bucurăm să aducem pentru a doua oară în România Trofeul Cupei Mondiale. Anul acesta, am dorit să marcăm sosirea trofeului într-un mod special, aducându-l în mijlocul tinerilor jucători în Cupa Coca-Cola. Sperăm că cel mai important trofeu din lumea fotbalului să îi inspire şi să îi motiveze în pasiunea lor pentru sport”, declară Petre Şandru, Market Operations Director Coca-Cola România şi Moldova.

„Văd în tinerii înscrişi în Cupa Coca-Cola ambiţia, entuziasmul şi dragostea pentru sport pe care le-am simţit şi eu pe parcursul carierei mele de fotbalist. Mă văd pe mine în timpul adolescenţei, când nici nu aş fi visat la şansa de a juca un meci în prezenţa unui Trofeu atât de important pentru fotbalul mondial”, declară Ilie Dumitrescu.
 Fanii sportului rege vor putea admira Trofeul Cupei Mondiale și se pot fotografia alături de el pe 5 martie, între orele 10:00 – 20:30, in cadrul unui eveniment special ce va fi găzduit la Băneasa Shopping City.

 Turneul Trofeului Cupei Mondiale, organizat de Coca-Cola, a început în septembrie 2013 cu o ceremonie oficială la Rio de Janeiro şi parcurge mai mult de 148.000 de kilometri în decursul a 9 luni. Prestigiosul trofeu a venit însoţit la Bucureşti de fostul campion mondial Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA. La această ediţie, ambasadorul pentru România al Trofeului Cupei Mondiale™ este fostul internaţional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generaţiei de aur, participant la trei ediţii consecutive ale Cupei Mondiale.

După ce va fi expus pentru publicul larg, pe 5 martie, la Băneasa Shopping City, Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014 va continua turneul şi va ajunge în Cehia, Bosnia şi Herţegovina şi Polonia.

 Despre Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014

Turneul Trofeului Cupei Mondiale FIFA, organizat de Coca-Cola, aduce alături fani din întreaga lume şi le oferă acestora ocazia de a avea o amintire inedită cu faimosul Trofeu, înainte de a fi oferit echipei naționale câștigătoare a Cupei Mondiale FIFA.

 Turneul Trofeului Cupei Mondiale  FIFA vizitează 90 de ţări, dintre care 39 aflate în regiunea țării gazdă, Brazilia. Până la finalul turneului, aflat la a treia ediţie, trofeul Cupei Mondiale va ajunge, în premieră, în 51 de țări care nu au mai găzduit Trofeul.

 Compania Coca-Cola a semnat parteneriatul cu FIFA în anul 1978 și este sponsor oficial al Turneului Trofeului Cupei Mondiale FIFA, de la prima ediţie a acestuia, în anul 2006. Coca-Cola este prezentă pe toate stadioanele gazdă ale meciurilor din cadrul Cupei Mondiale FIFA încă din anii 1950.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel