Trei melodii ale lui Michael Jackson, eliminate de pe platformele de streaming. Care este motivul

Trei melodii ale lui Michael Jackson, eliminate de pe platformele de streaming. Care este motivul / Foto: Unsplash, de Mathew Browne
Trei melodii ale lui Michael Jackson, eliminate de pe platformele de streaming. Care este motivul / Foto: Unsplash, de Mathew Browne

Trei melodii controversate ale lui Michael Jackson au fost eliminate de pe platformele de streaming.

Trei cântece ale lui Michael Jackson, aflate în centrul unei controverse de lungă durată cu privire la adevărata identitate a interpretului lor, au fost eliminate de pe platformele de streaming, au anunţat, miercuri, compania Sony şi deţinătorii drepturilor regretatului artist, relatează AFP.

“Breaking News”, “Monster” şi “Keep Your Head Up” apar în compilaţia “Michael”, lansată în 2010, la un an şi jumătate după moartea superstarului american din cauza unui stop cardiac. Unii fani susţin că vocea din aceste înregistrări îi aparţine de fapt cântăreţului american Jason Malachi, acuzaţie pe care compania japoneză Sony o neagă, scrie Ziarul de Iași.

Celelalte şapte titluri ale compilaţiei rămân disponibile

Casa de discuri şi deţinătorii drepturilor au explicat că au decis să retragă aceste melodii pentru că era “cea mai uşoară şi cea mai bună modalitate de a lăsa definitiv în urmă dezbaterile din jurul acestui cântec”. Această decizie nu are nicio legătură cu autenticitatea cântecelor, au asigurat aceştia într-un comunicat de presă comun. Celelalte şapte titluri ale compilaţiei rămân disponibile.

“Michael” a fost catalogat ca un album care conţine melodii nelansate, la care se spunea că artistul pop a lucrat în 2007, însă unii dintre fanii săi, şi chiar membrii familiei, şi-au exprimat îndoielile, forţând, astfel, compania Sony să apere autenticitatea vocii din înregistrări.

Potrivit TMZ, Jason Malachi a recunoscut acuzaţiile într-o postare pe Facebook din 2011, însă managerul său a declarat ulterior că postarea a fost falsificată.

13 ani fără Michael Jackson. Ce se ştie acum despre moartea lui

În urmă cu 13 ani, lumea a pierdut un "rege". Michael Jackson a murit în 2009, iar fanii au trăit atunci un șoc și o durere greu de descris. A fost iubit de oameni din toate ţările, iar asta se vede și acum. Încă se vorbește despre el, iar piesele lui sunt ascultate. Cât priveşte detaliile nefericitului eveniment care a stârnit, la un moment dat, controverse, iată ce se știe acum despre cazul MJ.

Michael Jackson a murit în urma unui stoc cardiac provenit dintr-o intoxicaţie cu propofol, un anestezic pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. La 13 ani de la moartea lui, lumea nu încetează să se întrebe care este adevărul, cât este adevăr din informațiile apărute în presă: căsnicii eșuate, probleme de sănătate și chiar acuzații cum că ar fi molestat mai mulţi copii. Toate sunt amintite atunci când vine vorba de superstarul american deși este considerat „regele muzicii pop”. Un artist controversat care a lăsat lumii o moștenire valoroasă.

În momentul morţii, Michael Jackson avea 50 de ani. Buzele lui erau tatuate cu roz, iar sprâncenele, cu negru, a scris presa de peste hotare, și la fel și partea din față a scalpului, care mai avea doar porțiuni mici de păr. Tatuajul de pe cap era menit să mascheze faptul că muzicianul purta în permanență o perucă. Autopsia a mai confirmat faptul că pielea cântărețului a început să se decoloreze începând cu anii ’80 pentru că suferea de vitiligo, o boală prin care pielea se depigmentează, a spus dr Christopher Rogers în raportul autopsiei starului, conform presei internaționale. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel