Topul vedetelor de la Hollywood căzute în dizgraţie

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin

Cândva erau prezenţe constante pe micile şi marile ecrane şi se bucurau de admiraţia milioanelor de fani. Cariera lor fulminantă a ajuns, însă, la un final brusc, iar astăzi încearcă să se întoarcă la gloria de odinioară.

[caption id="attachment_224689" align="alignleft" width="336"] foto: wotshappening.com[/caption]

Succesul este trecător. Această zicală se potriveşte de minune unor actori de la Hollywood care au ajuns de pe culmile faimei direct în prăpastia anonimatului. Celebritatea, banii, viaţa personală, toate acestea au fost cauze care au dus la sfârşitul prematur al unor cariere ce păreau promiţătoare. În continuare, vă prezentăm unele dintre cele mai celebre cazuri de vedete căzute în dizgraţie.

David Hasselhoff

Salvamarul musculos din "Baywatch" dorit de toate femeile este acum departe de celebritatea de altădată. După succesul înregistrat cu acest serial, Hasselhoff nu a mai avut niciun rol important, doar apariţii meteorice în câteva filme de duzină. Viaţa sa personală a fost tot timpul un subiect controversat. Alcoolul i-a afectat grav atât imaginea publică, cât şi sănătatea. În 2007, o filmare cu el beat într-un hotel din Las Vegas a făcut senzaţie pe Internet. De asemenea, tot băutura l-a băgat în spital de câteva ori. Momentan, cariera lui de actor pare încheiată.

Haley Joel Osment

Cine ar fi crezut că puştiul din "Al şaselea simţ" şi "Inteligenţă artificială" va dispărea aşa curând de pe marile ecrane? După ce a impresionat în aceste super-producţii, Osment a mai jucat în  filme după care a luat o pauză de la actorie. În tot acest timp, a crescut semnificativ în greutate şi a fost reţinut pentru posesie de marijuana şi condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Recent, a început să joace din nou.

Lindsay Lohan

Protagonista din "Mean Girls" şi  "Herbie" a devenit o obişnuită a ziarelor de scandal. Lindsay a trecut rapid de la tânăra actriţă în ascensiune la tânăra consumatoare de alcool şi droguri, condamnată la închisoare pentru furtul unui colier. Din cauza acestor problemele ea mai joacă acum doar în producţii minore fără bugete impresionante.

Macaulay Culkin

Puştiul blond din "Singur acasă", considerat unul dintre cei mai buni actori-copii, şi-a ratat şansa de a fi un mare actor şi la maturitate. Se pare că problemele de familie l-au marcat aşa de tare încât a luat-o pe drumuri greşite. El a abandonat pentru câţiva ani cinematografia şi a început să consume droguri, fiind arestat pentru posesie de cannabis. Ajuns acum la 30 de ani, Macaulay Culkin (foto) încearcă să îşi relanseze cariera jucând în filme independente. Totuşi, gurile rele spun că ar fi dependent de heroină şi că revenirea la succesul din anii `90 e doar un vis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel