TikTok a învins Facebook și a fost cea mai descărcată aplicație din 2020

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

TikTok a bătut Facebook și a fost cea mai descărcată aplicație din 2020.

TikTok a fost cea mai descărcată aplicație din 2020, depășind Facebook Messenger, anunță compania de analize digitale App Annie. Conform BBC, platforma chineză de clipuri este singura aplicație care nu este deținută de Facebook din top 5 cele mai descărcate în 2020.

Popularitatea TikTok este de neoprit, iar aplicația continuă în forță chiar dacă fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a încercat să o interzică în America. Aplicațiile deținute de Facebook domină topul companiei de analiză de la începutul măsurătorilor. După TikTok, topul este completat de Facebook și celelalte aplicații de sub umbrela firmei, adică WhatsApp, Instagram și Facebook Messenger.

TikTok a lansat recent TikTok stories

TikTok a lansat recent TikTok stories, o funcţie care le permite utilizatorilor să posteze conţinut ce dispare în termen de 24 de ore, relatează Business Insider. Compania a confirmat noua caracteristică, asemănătoare celei prezente pe Instagram, după ce un utilizator al Twitter a postat online o serie de capturi de ecran. De altfel, firma susţine că „experimentează pentru a le oferi utilizatorilor noi modalităţi prin care să îşi aducă la viaţă ideile în cadrul comunităţii TikTok”.

Mişcarea marchează încă un exemplu conform căruia cele mai populare platforme din industria tech nu încetează să adopte ideile de succes ale rivalilor, chiar dacă Facebook, Google şi alţi giganţi din Silicon Valley au tras semnale de alarmă cu privire la comportamentul anticompetitiv al altor companii.

Instagram a lansat Stories în 2016

Platforma Instagram a lansat Stories în 2016 şi a fost comparată imediat cu Snapchat, care oferea de câţiva ani funcţia de 24 de ore. Instagram Stories a devenit unul dintre cele mai active instrumente ale platformei, cu peste 500 de milioane de utilizatori zilnici activi.

Însă între timp a apărut în scenă un nou jucător major, în contextul în care videoclipurile scurte şi algoritmul din cadrul TikTok au câştigat devotamentul a sute de milioane de oameni din toată lumea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel