Televizorul BIZAR marca Samsung. Ce funcții are

Sursa: Samsung
Sursa: Samsung

Televizorul Samsung Sero se rotește între modul portret (vertical) sau modul vedere (orizontal), depinzând de ce tip de conținut este afișat.

Televizorul Samsung Sero se rotește între modul portret (vertical) sau modul vedere (orizontal), depinzând de ce tip de conținut este afișat, conform The Verge. Noul gadget este disponibil în Statele Unite, Marea Britanie și pe alte piețe pentru echivalentul a 1.750 euro.

Ideea din spatele televizorului constă în adaptabilitate. Conținutul de pe Instagram, TikTok sau Snapchat este conceput cu modul portret în minte, iar vizualizarea unor astfel de imagini pe un televizor tradițional ar însemna utilizarea unui sfert din ecranul disponibil. Astfel, acesta se poate roti în mod vertical pentru ca videoclipurile să acopere tot ecranul.

Preț mare pentru ecran mic

Bineînțeles, prețul este unul suficient de mare pentru un ecran „mic”, cu un panou QLED și cu rezoluție 4K, însă mecanismul este unul complicat. Jurnaliștii apreciază noul design, însă acest televizor cu siguranță nu este pentru toată lumea. Baza televizorului nu poate fi îndepărtată și necesită mult spațiu.

Pentru a putea folosi TV-ul la întreaga sa capacitate, utilizatorii sunt sfătuiți să aibă un dispozitiv compatibil (evident că un Samsung Galaxy). În acest fel, deținătorii televizorului pot atinge telefonul de rama televizorului pentru a lega dispozitivele. Acum, TV-ul se rotește și începe să arate conținutul de pe telefon, în modul portret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel