Familia actorului George Alexandru, mesaj de ultimă oră

Teatrul Nottara şi familia lui George Alexandru dezmint ştirea şi zvonurile conform cărora ar fi fost vorba de o moarte suspectă în cazul marelui actor. ”Discreţia familiei şi respectul teatrului pentru dorinţa lui George Alexandru de a nu vorbi despre suferinţa sa ne împiedică să dăm detalii asupra bolii care l-a învins”, susține conducerea teatrului.

Teatrul Nottara şi familia lui George Alexandru mulţumesc 'tuturor celor care au vorbit în termeni decenţi şi oneşti' despre moartea artistului 'şi refuză să se alăture acelora care doresc să transforme o mare tristeţe într-o ştire de senzaţie'.

Amatorii de senzații tari să se abțină!

'Prin urmare, subliniem cu profundă mâhnire, faptul că George Alexandru s-a luptat cu o gravă afecţiune. Nu există nicio îndoială că toate strădaniile medicilor au fost dublate de profesionalism şi devotament până în ultima clipă. Din păcate, însă, chiar şi marii actori se sting. Adesea, prea devreme şi de neînţeles', se mai arată în comunicatul publicat online. 'Teatrul Nottara şi familia actorului George Alexandru îi roagă pe toţi amatorii de senzaţii tari să se abţină de la comentarii neadevărate, amintind tuturor că, pe lumea aceasta, se mai şi moare. Tragic, NU suspect', se încheie mesajul.

Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus luni, între orele 11,00 şi 14,00, în foaierul principal al Teatrului Nottara iar slujba de înmormântare va avea loc în aceeaşi zi, la ora 14,30, la Capela Cimitirului Ghencea 3. Înmormântarea va avea loc la ora 15,00, în cimitirul bucureştean. George Alexandru a murit vineri la Spitalul Fundeni la vârsta de 58 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel