Surpriză la Țăndărică, de Ziua Mondială a Teatrului de Animație

Pentru cei mici, dar și pentru cei mari, Teatrul Țăndărică a pregătit un spectacol premieră pentru a marca Ziua Mondială a Teatrului de Animație. 

Joi, 20 martie, la orele 18.00, Teatrul Țăndărică marchează în avans Ziua Mondială a Teatrului de Animație, cu spectacolul "CROITORAȘUL CEL VITEAZ", noua premieră din stagiunea 2013-2014.

Basmul, care face parte din colecția de povestiri culese de Frații Grimm, îl are ca erou pe un croitor sărac, învingător de fiecare dată în fața peripețiilor întâlnite.

Spectacolul păstrează linia clasică a poveștii, folosind mijloacele teatrului de animație cu păpuși de diferite mărimi și tehnici de mânuire. Noutatea vine din grafica și animația digitală, special concepută pentru acest spectacol, care se pliază pe mânuirea păpușilor, pe accentele muzicale și pe elementele scenografice.

Publicul este invitat joi, 20 martie, de la orele 18.00, să afle de ce croitorașul își coase pe brâu "Șapte dintr-o lovitură!".

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul în sală se face doar pe baza unei rezervări făcute în prealabil la tel: 021.315.23.77

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel