EXCLUSIV  Sunt cele mai bune vești pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion! Căsătorie, poziţii importante la locul de muncă

Horoscop 2022 / Foto Pexels
Horoscop 2022 / Foto Pexels

Venus în Capricorn reprezintă o perioadă romantică, dar și practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit lung, care va dura până în primăvară, este că ne invită mai întâi la iubire de sine, ne invită să ne vindecăm. Află de la astrologul Daniela Simulescu care sunt beneficiile pe care le aduce Venus în Capricorn pentru fiecare zodie.

Berbec / ascendent în Berbec

Venus va tranzita până în martie 2022 casa carierei, casa statutului, casa autorităţii, casa imaginii tale sociale, casa rolului tău în societate. Cu alte cuvinte, trebuie să ai multă încredere acolo, trebuie să atragi foarte multe priviri, trebuie să te porţi frumos cu oamenii autoritari sau tu să devii o persoană cu autoritate şi să te porţi frumos cu oamenii din jur. Cu cât eşti mai încrezător în partea ta profesională, cu atât vei avea mai multe avantaje. Şi s-ar putea să găseşti oamenii care să te ajute. 

În orice caz, cu Venus în Capricorn, dacă eşti Berbec sau ai ascendent în Berbec, te poţi pregăti pentru ce îţi aduce 2022. Trebuie să ai multă încredere. Lui Venus îi plac încrederea, lauda, toată zona de siguranţă de sine. Cu cât te îmbraci altfel la locul de muncă, cu cât te aranjezi altfel la locul de muncă, s-ar putea să ai mai mult succes. Şi bineînţeles, dacă eşti singur, cu Venus în casa a 10-a, poţi cunoaşte oameni prin intermediul locului de muncă. Nu neapărat printre colegi, ci oameni care vin, colaboratori sau poate chiar oameni cu poziţii importante la locul de muncă.

 

VEZI ȘI: Zodiile care îşi schimbă norocul încă din ianuarie. Vor fi de nerecunoscut la final de an!

 

Taur / ascendent în Taur

 

Bucurie până în martie! Ce vă recomand eu vouă? Unde o să vă simţiţi inima că nu mai poate de bucurie? Prin călătorii, prin drumuri, prin vizite la persoane, orice drum pe care îl faceţi, s-ar putea să întâlniţi iubirea până în martie la anul în una dintre aceste călătorii sau o iubire la distanţă, prin aplicaţii online.

Să nu uităm şi de partea aceasta, unde găsiţi micile beneficii: într-un pelerinaj, într-o excursie, într-o călătorie, într-o vizită la o persoană dragă, oriunde veţi găsi nişte oameni care să vă ajute. Casa a 9-a are legătură şi cu studiile şi s-ar putea să găsiţi un domeniu care să vă placă foarte mult. Vă ocupaţi de o pasiune care să vă umple inima în următoarele luni.

 

Gemeni / ascendent în Gemeni

 

Venus tranzitează casa a 8-a. Toţi cei care aveţi de primit bani din partaje, moşteniri, taxe, impozite, este o perioadă minunată pentru asta, s-ar putea să îi primiţi. Să vă îmbrăcaţi, să vă machiaţi, să vă prezentaţi într-un fel, să vă descoperiţi din toate punctele de vedere. Trebuie să faceţi asta. Dar ştiţi cum este? Să nu trataţi superficial. O să descoperiţi, dacă munciţi şi îmbunătăţiţi partea aceea interioară, unde sunt foarte multe frici, temeri - ele sunt acolo în continuare, dar nu le mai folosiţi atât de mult dacă lucraţi cu voi până în martie.

 

Rac / ascendent în Rac

 

Venus tranzitează casa a 7-a. Puteţi întâlni un partener serios, puteţi îmbunătăţi relaţia în care vă aflaţi, dar cu Venus în tranzit prin casa a 7-a, puteţi întâlni oameni noi prin călătorii, prin job.

Şi pentru cei care sunt singuri Venus în Capricorn chiar îi poate ajuta să cunoască tot felul de parteneri.

 

Leu / ascendent în Leu

 

Venus tranzitează casa a 6-a. Cu cât sunteţi mai generoşi la locul de muncă, cu atât o să fiţi mai plăcut şi cu atât o să aveţi mai multe oportunităţi.  

Cu Venus în casa a 6-a trebuie să aveţi grijă şi la stilul de viaţă. Trebuie să vă găsiţi obiceiul care să vă încânte repetat, pentru că lui Venus în Capricorn îi plac lucrurile care durează şi se construiesc.

 

Fecioară / ascendent în Fecioară

 

Venus va tranzita până în martie casa a 5-a, a exprimării de sine, a iubirii, a copiilor, a pasiunilor, a hobby-urilor, a fericirii. Mulţi veţi începe să vă doriţi copii, vă veţi documenta. Orice interacţiune cu copiii până în martie, pe voi vă ajută enorm. Fie că sunt copiii voştri sau copiii altora.

Cu Venus în casa a 5-a deveniţi romantici, aveţi nevoie de afecţiune, de tot felul de gesturi, de declaraţii, de cuvinte. Le puteţi face voi sau le puteţi primi.

 

Balanță / ascendent în Balanță

 

Venus, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 4-a. Ştiţi cu ce vă ajută pe voi Venus? Vă ajută să faceţi casa frumoasă, să o văruiţi, să schimbaţi perdelele, să luaţi o plantă, să vă faceţi grădina altfel, aveţi beneficii aici. Dintr-o dată, găsiţi bani pentru asta, găsiţi oameni care să vă ajute. Dintr-o dată, familia vă oferă sfaturi. Vă construiţi căminul aşa cum vă place vouă. 

 

Scorpion / ascendent în Scorpion

 

În primă fază, să nu uităm că Venus este guvernatorul casei a șaptea pentru voi. Și va tranzita casa a 3-a, a comunicării. Discuţia cu partenerul... vă veţi descoperi partenerul cum nu v-aţi gândit niciodată.

S-ar putea să vă întâlniţi făcând un drum, mergând la evenimente. Dar, atenţie! Trebuie să vorbiţi cu aceste persoane, să discutaţi pentru că Venus tranzitează casa a 3-a şi vă dă darul vorbirii. Ca voi, nu o să mai vorbească nimeni, să ştiţi! Cu Venus, îi cuceriţi! Aveţi şi replici, sunteţi spumoşi, sunteţi cei mai buni la capitolul comunicare, mai ales până în martie.

 

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel