Stan Lee renunţă la 1 miliard de dolari

Stan Lee, creatorul personajului Spider-Man, renunţă la procesul intentat companiei sale.

Stan Lee, o legendă a benzilor desenate americane, creatorul personajului Spider-Man şi al supereroilor din seria 'X-Men', a renunţat la procesul intentat în luna mai fostei sale companii POW! Entertainment, de la care a solicitat daune de 1 miliard de dolari şi pe care a acuzat-o că a încercat să profite de vârsta lui înaintată, informează AFP.

'Acest proces a fost tulburător pentru toată lumea, pentru mine şi pentru fani, dar sunt fericit acum, pentru că sunt înconjurat de oameni care îmi vor binele', a declarat celebrul scenarist şi editor de benzi desenate , în vârstă de 95 de ani, într-un comunicat difuzat luni de presa americană.

'Sunt încântat de faptul că am renunţat la această acţiune în justiţie şi că mă voi întoarce să lucrez cu prietenii şi colegii mei de la POW!, pentru a lansa o nouă serie de personaje şi aventuri fantastice!', a adăugat Stan Lee.

Contestare în instanță

Fondatorul imperiului Marvel contestase în instanţă condiţiile în care a semnat anul trecut vânzarea companiei POW! Entertainment către un holding din China. El a considerat că directorii de la POW!, profitând de problemele lui de sănătate şi de tristeţea provocată de decesul soţiei sale, nu i-au dezvăluit toate detaliile acelei tranzacţii, în special faptul că holdingul chinez Camsing International va deţine drepturi exclusive pentru a utiliza numele şi imaginea lui.

Numele lui Stan Lee a apărut recent şi în alte articole din presa internaţională ce vizau alte chestiuni judiciare. El a făcut obiectul unei plângeri, în aprilie, din partea unei specialiste în kinetoterapie, care l-a acuzat de agresiune sexuală, la doar câteva luni după apariţia altor acuzaţii de acelaşi tip formulate de mai multe infirmiere care l-au îngrijit la domiciliu. Stan Lee, prin intermediul avocatului lui, a respins respectivele acuzaţii.

Vezi și: Gabriela Cristea - Marcel Toader, conflict fără sfârșit: “Nimeni nu a vrut să judece acest proces


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel