Spectacol-concert Magic Național la Teatrul Toma Caragiu

Magdalena Popa Buluc / 03 Martie 2017 / 11:19 Salveaza PDF Comentarii

Teatrul Toma Caragiu Ploiești prezintă sâmbătă, 4 martie, de la ora 19.00, în sala Teatrului, spectacolul-concert Magic National.


Magic Național, un spectacol-eveniment ce poartă semnatura regizorală a actorului Ion Caramitru, este un prilej de a vă întoarce către bucuria unei muzici mereu nouă și nostalgică pe ritmurile încărcate de optimism ale lui Emy Dragoi, muzicianul supranumit în Franța... Regele jazzului la acordeon. I se alătură cunoscuți actori, Orchestra Emy Dragoi & 3D Pro'ect, Jazz Hot Club Romania și Lucian Maxim, artiști din generații diferite care, indiferent de forma de exprimare ridică talentul, virtuozitatea, dăruirea față de public la cel mai înalt nivel.

 

 

Vom descoperi o Edith Piaf în interpretarea Ancăi Sigărtău, o vom reîntâlni pe Tania Popa în fragmente pasionale din marele repertoriu rusesc, iar aerul Bucureștiului interbelic va răsuna în romanțele spuse misterios de Aylin Cadar.

Actorul Marius Manole ne propune o călătorie artistică, ce ne va desprinde de cotidianul asurzitor și ne va conduce spre lumea muzicii calde și a cuvintelor șoptite.

Eduard Adam și Lari Giorgescu vor spune povești de viață și artă... dincolo de cuvinte: pantomimă, improvizație, momente coregrafice.

 

 

Cei mai tineri actori din trupa Naționalului, Emilian Marnea, Petre Ancuța și Florin Calbajos vă vor surprinde cu cel mai scurt, vesel, ritmat concert, unde și-au luat ca parteneri câteva zeci de instrumente.

Regia lui Ion Caramitru învăluie într-un joc tandru de umbre și lumini, un periplu muzical alert, de o fluență extraordinară, care îndeamnă deopotrivă la meditație și la bună dispoziție.

 

 

De la Nichita Stănescu la Caragiale, de la Blaga și Ana Blandiana până la versul popular, geneza, iubirea, minciuna, vraja, luna... se întâlnesc pe scenă, pe cele mai diverse ritmuri și tonalități.

Sunteți invitați la un regal de muzică, teatru, poezie, pantomină, coregrafie și impovizație.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26