Șoșoacă se plânge că Guvernul a închis sălile de fitness, iar ea nu mai poate să tragă de fiare / video

Șoșoacă, către Orban în Parlament: Sunteți atât de sus încât habar nu aveți ce este jos
Șoșoacă, către Orban în Parlament: Sunteți atât de sus încât habar nu aveți ce este jos

Diana Șoșoacă a spus că ar dori să facă exerciții la sala de fitness la ora 00.00 din cauza programului său foarte încărcat.

Într-un live postat de Diana Șoșoacă, pe pagina sa de Facebook - Diana Iovanovici Șoșoacă - Oficial, senatoarea are un dialog cu Luis Lazarus pe tema restricțiilor de circulație și a declarației pe propria răspundere. Cei doi se află în mașină după ce au ieșit de la o emisiune de la România TV. 

La un moment dat, Luis Lazarus spune că el mergea la sala de fitness și la 20.00, iar acum nu se mai poate la această oră. Diana Șoșoacă a replicat, spunând: 'Eu aș ține ca în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 00.00 și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24. Dacă eu termin de muncă la ora 00.00 și vreau să  mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu mi se permite să am sala da fitness deschisă 24 din 24? De ce nu se permite piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?!' a spus Diana Șoșoacă, în live-ul de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel