SORIN IOSUB, deschidere expoziție personală "40/METAFORA"

Marți, 3 martie, sunteți așteptați la deschiderea expoziției personale 40/METAFORA a pictorului Sorin Iosub.

În operele sale recente, Sorin Iosub își propune o reevaluare a limbajului tradițional al picturii pentru a ajunge la un limbaj actual foarte personal. Nu este nici o contradicție în aceast demers, cum nu este între caracterul rațional de tip suprarealist al imaginii și prezența tehnicilor diferite în ulei, acuarelă sau desen.

Tânărul artist se afirmă ca un visător sentimental cu gustul misterului, al libertății, al creației. Spirit viu și receptiv, marcat aproape ca un existențialist în propria-i piele, purtând această filiație spirituală a artistului complex, viața sa este arta sa precum de altfel poate confirma remarca lui Conrad Fiedler, "L'art est l'extension de l'expérience".

În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul criticul de artă Mihai Plămadeală și curatorul expoziției, Maria Pașc. Expoziția poate fi vizitată în perioada 03–24 martie 2015, de luni până vineri, între orele 11:00-19:00, la Galeria Odeon, Calea Victoriei 40-42. Pentru vizitarea expoziției, puteți suna la numărul de telefon 0759072940.

VEZI ȘI: Rob Gonsalves, un pictor genial

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel