EXCLUSIV  Sonete și flori la Nottara

Flaviu Predescu / 01 Martie 2019 / 15:04 Salveaza PDF Comentarii
Sonete și flori la Nottara
Sonete și flori la Nottara

În perioada 1– 10 martie, Galeria de Artă – ARTUT (Artă pentru utilă pentru minte și suflet) invită pe iubitorii de pictură și muzică în foaierul Teatrului Nottara se va deschide expoziția personală a pictoriței Ioana Badea, numită Sonet.

„La Nottara tablourile sunt expuse pe șevalete, astfel că individualitatea fiecăruia este bine definită. Acolo publicul iubitor de artă va vedea 15 șevalete așezate în cerc, 14 tablouri reprezentând 14 buchete de flori, înconjurând un șevalet pe care se află al 15 lea tablou, cel al unei dansatoare ce pare că emerge dintr-un buchet. Conceptul foarte original este un omagiu adus artiștilor oricare ar fi ei și care indiferent de forma de expresie artistică sunt întotdeauna sensibili la frumusețea florilor. Am păstrat imaginea dansatoarei care a devenit un laitmotiv al prezenței mele pe simeze, dar am venit și cu ceva nou, imaginea uneori delicată, alteori plină de forță a florilor" a declarat artista.

Vernisajul va avea loc pe 7 martie la ora 19.00. Maria Alexe, curatorul expoziției a dezvăluit că a fost aleasă această zi care echivalează cu venirea primăverii calendaristice. Astfel, artista Ioana Badea oferă florile sale artiștilor Teatrului Nottara, prietenilor săi pictori, publicului care va veni să vadă expoziția.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24