Solistul trupei Green Day, de pe scenă, la dezintoxicare

cantaret
cantaret

Billy Joe Armstrong, solistul trupei Green Day, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare după ce, weekend-ul trecut, a suferit o cădere nervoasă pe scenă.

În weekend grupul a susținut un concert la iHeartRadio Music Festival, în lAS vegas, unde solistul a avut o cădere nervoasă extrem de violentă. Cântărețul  de origine americană l-a criticat public pe Justin Bieber, a folosit cuvinte obscene, iar la sfârșit și-a distrus chitara, plângându-se fanilor de faptul că organizatorii au scurtat durata show-ului.

"Membrii trupei Green Day vor să îşi ceară scuze celor pe care i-au insultat la iHeartRadio Festival din Las Vegas. Ei regretă faptul că trebuie să îşi amâne unele dintre viitoarele lor apariţii promoţionale", a precizat pentru TMZ.com  purtătoarea de cuvânt a grupului.

În urma acestei căderi nervoase cântărețul va primi un tratament de specialitate împotriva abuzului de substanțe,iar aparițiile promoționale din perioada imediat următoare au fost amânate, a declarat aceeași purtătoare de cuvânt.

 Formaţia americană va lansa în lunile următoare, în trei etape, o trilogie de albume, intitulate "¡Uno!", "¡Dos!" şi "¡Tré!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel