Șocant! Mowgli de Moscova

"Colcăiau gândacii peste tot. Este de neconceput", au povestit cei care au găsit-o pe Mowgli de Moscova, cum a fost numită de presa rusă.

O fată, în vârstă de aproximativ cinci ani a fost salvată de autorități după ce vecinii ei au observat-o la fereastră dezbrăcată având pe cap doar o pălărie și plângând. La momentul descinderii în apartament, polițiștii au fost nevoiți să îmbrace costumul de protecție chimică pentru siguranța lor. Micuța avea la gât un colier care s-a încastrat în carne. Fata scoate doar niște sunete și nu este sociabilă. Era atât de însetată și înfometată încât a băut doi litri de apă pe nerăsuflate din sticla oferită de un polițist, transmite The Sun.

Copilul neglijat pe jumătate gol, a fost numit Lyubov (n. red. - dragoste)  - a fost găsit deshidratat și bolnav, după ce mama ei, Irina Garashchenko, de 47 de ani, a fost raportată "dispărută de zile" de la apartamentul ei din Moscova. Polițiștii șocați când au descoperit-o în mijlocul unor grămezi de gunoaie murdare infestate cu gandaci.

 (w670)

Anchetatorii cred că Lyubov suferă de "semne pronunțate de anorexie". Un vecin care a intrat în apartament după ce a chemat poliția din cauza plânsului disperat al fetei a spus: "Am aproape leșinat la mizeria din apartament și a mirosului". 

Vecinii au spus că acum cinci ani mama a adus copilul acasă, dar mai târziu a afirmat că cea mică a plecat să locuiască împreună cu o bunică. Soțul ei a fost deportat în Ucraina. Mass-media de la Moscova a spus că este posibil ca fetița să nu fi văzut lumea din afară niciodată.

vezi și: Groapa de gunoi, o bombă cu ceas în Sectorul 1. Tudorache: Sunt hotărât! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel