SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Simona Halep se duelează cu Barbora Krejcikova în runda inaugurală a turneului BRD Bucharest Open. Partida dintre Simona Halep și Barbora Krejcikova este programată pentru ora 19:30 și va fi transmisă în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

6-1. Simona Halep câșigă meciul cu Barbora Krejcikova și se califică în următorul tur al BRD Open.

5-1. Simona este foarte aproape de a câștiga meciul.

4-1. Ultimele două seturi au arătat diverit de primul. Simona controlează jocul!

3-1. Simona joacă bine și se distanțeză.

2-1. Simona câștigă încă un game și preia conducerea.

1-1. Barbora egalează!

1-0. Simona Halep câștigă primul game al setului secund.

- A început setul 3

6-1. Simona egalează și meciul se va decide în setul 3.

5-1. Simona se află la doar un game de a câștiga setul 2.

4-1. Simona joacă bine și probabil va egala la seturi.

3-1. Simona mai câștigă un game și se distanțează. Va servi pentru 4-1.

2-1. Barbora Krejcikova reduce din diferență și câștigă primul său game din acest set. Simona pare ca e mai hotărâtă ca în primul set.

2-0. Simona face primul să break din acest meci și se dinstanțează la două game-uri.

1-0. Simona conduce pentru prima dată în acest meci.

- A început setul 2

3-6. Barbora Krejcikova (locul 200 WTA) câștigă primul set la meciului.

3-5. Simona Halep reușete să reducă din nou din diferență. Adversarea urmează la servă.

2-5. Barbora Krejcikova se află la un game de câștigarea primului set.

2-4. Simona reușește să reducă din diferență însă lucrurile nu stau bine pentru sportiva noastră.

1-4. Krejcikova mai câștigă un game și se aproprie de câștigarea primului set.

1-3. Simona Halep câștigă primul său game din acest meci și reduce din diferență!

0-3. Barbora Krejcikova se distanțează la 3 game-uri. Simona are un început slab.

0-2. Simona Halep pierde pe serviciul propriu și îi permite adversarei să facă break-ul.

0-1. Krejcikova câștigă primul game al meciului.

- A început meciul.

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Simona Halep (24 ani, 5 WTA), campioana ediției inaugurale, din 2014, nu a jucat până acum cu Barbora Krejcikova (20 ani, 188 WTA).

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Simona Halep, numărul 5 WTA, a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că are amintiri plăcute de la BRD Bucharest Open din 2014, când a reușit să câștige, precizând că și la actuala ediție va da totul pentru a se impune.

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. "Sunt bucuroasă că joc la acest turneu, am amintiri frumoase din 2014. Sper să repet același rezultat. Nu o să fie ușor și nu știu ce va fi. Dar eu voi da totul ca să câștig. O să vedem duminică dacă voi ajunge în finală. Eu mă simt bine, sunt sănătoasă. Față de 2014 am un pic mai multă experiență, jocul meu nu știu dacă s-a schimbat foarte mult, dar încerc să progresez cât mai mult. Sunt destul de agresivă acum, am jucat un tenis destul de bun la Wimbledon, iar mental sunt bine", a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Simona Halep a menționat că va avea emoții în primul tur, în care o va întâlni pe Barbora Krejcikova (nr. 188 WTA).

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. "Nu am apucat să joc împotriva ei niciodată. Eu iau fiecare meci în serios și sunt sigură că va fi dificil. O să fie greu primul tur aici, sunt emoții, dar mă bucur că sunt înapoi la acest turneu și că sunt aptă să joc. Sper să câștig. Îmi face plăcere că sunt acasă și că pot să joc în fața românilor. Nu contează unde, important e să joci și să faci tot posibilul să câștigi, mai ales când ești acasă", a adăugat jucătoarea română.

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Tot în primul tur vor avea loc meciurile Monica Niculescu (cap de serie numărul cinci) — Andreea Mitu, Gabriela Ruse — Anastasija Sevastova (Letonia), Patricia Țig — Ioana Mincă. E demn de menționat că adversara Monicăi Niculescu (Andreea Mitu) a fost trasă la sorți de Simona Halep.

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Niculescu (28 ani, 47 WTA) a învins-o pe Mitu (24 ani, 159 WTA) în ambele confruntări de până acum, în 2007, la un turneu ITF la București, cu 7-5, 7-6 (8), în optimi, și anul trecut la turneul WTA din Capitală, în sferturi, cu 4-6, 6-0, 6-2.

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Gabriela Ruse (318 WTA) și Ioana Mincă sunt junioare, care au beneficiat de wild-card.

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Campioana de anul trecut, Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), a treia favorită anul acesta, va juca în primul tur cu belarusa Aleksandra Sasnovici.

[citeste si]

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Federația Română de Tenis organizează în perioada 09-17 iulie 2016 cel mai mare turneu național de tenis feminin din România. Cu această ocazie, se vor reuni la Arenele BNR din București unele dintre cele mai mari nume ale tenisului mondial.

SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA LIVE SCORE la BRD BUCHAREST OPEN. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea cum se va desfășura meciul dintre SIMONA HALEP - BARBORA KREJCIKOVA. Partida nu va începe mai devreme de ora 19:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel