Simona Constantinescu (Antena 3), deschiderea expoziției "Tărtăcuțe"

Simona Constantinescu, regizorul de platou de la Antena 3, și-a deschis joi expoziția "Tărtăcuțe". Printre cei prezenți la evenimentul de la "Cuptorul cu lemne" s-a aflat și Dana Grecu.

VEZI ȘI: Interviu Simona Constantinescu, artista de la Antena 3. "Am văzut o strălucire în ochii Danei Grecu, atunci când i-am dat portretul"

"Simona Constantinescu, colega noastră regizor de platou, și-a vernisat azi expoziția "Tărtăcuțe", la " Cuptorul cu lemne", pe bulevardul Pache Protopopescu, din București. Expoziția e deschisă publicului o luna de aici înainte, așadar v-o recomandăm cu căldura. Suntem mândri de Simona, artist și om. Iată câteva din lucrările sale. Caricaturi și portrete în puncte. Succes, Simona!", a scris Dana Grecu pe Facebook, loc unde a postat și câteva imagini făcute alături de îndrăgita Simona Constantinescu.

Simona Constantinescu a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit în termeni foarte frumoși despre lucrările sale care sunt, de fapt, copiii ei.

"Îmi place foarte mult să desenez și desenez tot ce-mi stă în putere. Nu-mi amintesc care a fost prima vedetă pe care am desenat-o. Pentru mine, fiecare portret sau fiecare desen reprezintă copiii mei. Nu sunt vedete. Sunt copiii mei pentru că le-am dat o altă viață. Pentru mine, arta este aerul pe care îl respir și este un mod de a trăi dând viață celui mai umil semn ortografic: punctul", ne-a spus Simona Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel