Silviu Prigoană dă cărțile pe față: De ce o tolerează pe Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană a dezvăluit, într-un interviu pentru www.ziarulring.ro, mai multe amănunte șocante privind relațiile cu soția sa, Adrian Bahmuțeanu. 

"Adriana are o mică problemă: e înconjurată numai de persoane necăsătorite sau divorţate. În cercul ei de prieteni nu ai cum să discuţi despre copii, deoarece aceşti prieteni nu au copii ei vorbesc despre distracţii. Ei nu ştiu cum e să ai copil şi să aibă febră. Cum am plecat cu copiii în Germania, ea s-a întors doar la 4 dimineaţa. În casă, o tolerez pe Adriana pentru că e mama copiilor mei", a declarat Silviu Prigoană pentru sursa citată. 

Citește și Prigoană, despre Bahmu: "Nu mai avea baterii la vibrator și și-a reglat hormonii cu electricianul"

Totodată, afaceristul susține că pentru a redeveni o familie, Adriana Bahmuțeanu nu trebuie să facă nimic, dar el nu se mai ceartă întrucât are "viaţa făcută şi refăcută. Fericirea mea constă în sănătatea copiilor mei, că fericirea ne-o facem singuri. Nu mă mai interesează o altă femeie", a adăugat Silviu Prigoană, care a precizat că a atenționat-o pe soția sa că pierde "momente unice din viaţa copiilor. Momente care nu se mai întorc".

În final, Silviu Prigoană a mai spus: "Nevastă-mea nu şi-a asumat niciodată copiii. Au fost făcuţi cu forţa, eu i-am dorit".

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au împreună doi băieți, însă relația celor doi soți a stârnit, de-a lungul timpului, multe comentarii în presa mondenă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel