Sibiu: Festivalul internaţional de jazz, obligat să se mute din Casa de Cultură a Sindicatelor

Sursa foto: sibiu100.ro
Sursa foto: sibiu100.ro

Festivalul internaţional 'Mozaic Jazz Festival' a fost mutat chiar în prima zi de desfăşurare la Teatrul 'Gong' şi Sala 'Thalia', după ce pompierii au sigilat vineri la prânz locul iniţial de desfăşurare, Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, care are una din cele mai mari săli de spectacole din judeţ, relatează Agerpres.

'Astăzi, 13 octombrie, ora 13,00, în urma unui control ISU la Casa Sindicatelor Sibiu, s-au constatat nereguli în ceea ce priveşte siguranţa clădirii în caz de incendiu şi s-a procedat la sigilarea sălii. Mozaic Jazz Festival a făcut demersuri scrise către conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor şi am fost asiguraţi că sala funcţionează in conformitate cu legislaţia in vigoare. Cu toate acestea, în urma controlului, ISU a identificat probleme insurmontabile în timp scurt. Drept urmare, forţaţi de împrejurări şi cu sprijinul instituţiilor culturale din Sibiu, am decis să mutăm locul de desfăşurare al concertelor', a anunţat Silviu Scrob, directorul muzical al Mozaic Jazz Festival.

Vineri şi duminică seara de la ora 20.00, concertele din prima seară de festival vor avea loc la Teatrul 'Gong'.

Sâmbătă seara, de la ora 20,00, concertele se vor ţine la Sala 'Thalia'.

ISU Sibiu nu a făcut publică decizia de a închide Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu. ISU a decis închiderea sălii vineri, deşi în acelaşi loc sute de oameni au fost în urmă cu o săptămână la unul din cele mai mari festivaluri naţionale de folclor, 'Ioan Macrea'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel