Show total la finala EURO 2020. Un suporter a 'invadat' terenul. Forțele de ordine s-au chinuit să îl prindă zeci de secunde / Video

Show total la finala EURO 2020. Un suporter a 'invadat' terenul. Forțele de ordine s-au chinuit să îl prindă zeci de secunde / Captură Video Football is life YouTube
Show total la finala EURO 2020. Un suporter a 'invadat' terenul. Forțele de ordine s-au chinuit să îl prindă zeci de secunde / Captură Video Football is life YouTube

În minutul 88 al finalei EURO 2020, un suporter a reușit să intre pe suprafața de joc a stadionului Wembley și a dus la întreruperea jocului. Forțele de ordine s-au chinuit zeci de secunde să îl prindă.

Stewarzii au avut mari dificultăți în a-l prinde pe suporter, stârnind amuzamentul fanilor din tribune. Partida a fost întreruptă timp de câteva zeci de secunde.

VIDEO

Naţionala Italiei este noua campioană europeană, după ce a învins echipa Angliei cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, duminică seara, pe Stadionul Wembley din Londra, în finala EURO 2020, în care scorul a fost egal, 1-1 (0-1, 1-1), la finalul celor 120 de minute.

Finala a fost la înălţime în privinţa dramatismului, cu prelungiri şi lovituri de departajare, la care situaţia s-a răsturnat după ce a părut să fie în favoarea englezilor. Berardi, Bonucci şi Bernardeschi au fost cei care au adus titlul Italiei, pentru englezi marcând Kane şi Maguire. Portarul italian Donnarumma a apărat şuturile lui Sancho şi Saka, iar Rashford a trimis în bară, de la italieni ratând Belotti şi Jorginho. 

Italia - Anglia 1-1 (0-1, 1-1), după prelungiri; 3-2, la loviturile de departajare

Au marcat: Leonardo Bonucci (67), respectiv Luke Shaw (2). Au executat în ordine loviturile de departajare: Domenico Berardi 1-0 (gol), Harry Kane 1-1 (gol), Andrea Belotti 1-1 (ratare - apără Jordan Pickford), Harry Maguire 1-2 (gol), Leonardo Bonucci 2-2 (gol), Marcus R

ashford 2-2 (ratare - bară), Federico Bernardeschi 3-2 (gol), Jadon Sancho 3-2 (ratare - apără Gianluigi Donnarumma), Jorginho 3-2 (ratare - apără Jordan Pickford),, Bukayo Saka 3-2 (ratare - apără Gianluigi Donnarumma). Londra, Stadionul Wembley: 67.173 spectatori EURO 2020.

Italia a ajuns la 34 de meciuri consecutive fără înfrângere, 27 de victorii şi 7 egaluri, ultimul eşec datând din septembrie 2018 (0-1 cu Portugalia).

Anglia a jucat doar a doua sa finală majoră, după cea a Cupei Mondiale din 1966, pe care a reuşit să o câştige pe teren propriu, cu 4-2, după prelungiri. Italia deţine acum cea mai mare diferenţă de ani între două titluri EURO, 53 de ani. Italianul Jorginho, care a ratat de la 11 metri, a devenit al zecelea jucător care a câştigat în acelaşi sezon EURO şi Liga Campionilor (CCE)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel