Sfințirea Catedralei Neamului. Ozana Barabancea, mesaj dur: Nu mă plătește nimeni

Ozana Barabancea a transmis un mesaj acid, pe rețelele de socializare, pentru necredincioși, după ce a participat la slujba de sfințire a Catedralei Neamului.

"Nu mă plătește nimeni să vin, nu mă aduce nimeni cu forța, decât forța propriilor mele convingeri. Dacă acum 100 de ani, la Alba Iulia, au venit 100.000 de oameni să fie martorii Unirii, acum vor fi la București, la Catedrală, câteva zeci de mii de români pentru a fi martorii Concretizării. 

Catedrala Mântuirii Neamului mai este ceva – este altarul pomenirii tuturor eroilor știuți și neștiuți ai acestui neam, este locul unde la fiecare Liturghie vor fi pomeniți, la fel cum în toate bisericile ortodoxe din România la fiecare Liturghie sunt pomeniți acești eroi și „iubitoarea de Hristos armată" (...) Dacă ar sta puțin să se gândească toată liota de ziariști, de falși formatori de opinie și de cozi de topor plătite de diverse „curți domnești" care atacă de ani de zile aproape tot ce înseamnă creștinism ortodox... Măcar pentru rudele lor uitate să fie un pic mai rezervați ca să nu zic smeriți. (..)

În aceste vremuri marcate de scandaluri politice, de nonvalori, care se cred valori, și de materialism egoist feroce, măcar să ni se ofere un interval de decență și chiar tăcere, să ne putem bucura de Centenarul Unirii și de Concretizarea Catedralei. (...) Că doar pentru asta am ridicat Catedrala – o boltă peste prima noastră sută de ani, Catedrala Mântuirii Neamului – ca un drapel tricolor al credinței românilor în Sfânta Treime și în eroii care au luptat pentru existența acestei nații", a scris Ozana Barabancea.

Citește și: Catedrala Mântuirii. Preotul Tănăsescu: Suntem ușor de prostit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel