SFINȚII MIHAIL ȘI GAVRIIL. Rugăciune de ajutor adresată Sfiniților Arhangheli

mihail gavril
mihail gavril

SFINȚII MIHAIL ȘI GRAVIIL. Această mare sărbătoare ortodoxă are loc pe 8 noiembrie. Cu această ocazie poți spune o rugăciune ajutătoare către Sfinții Arhangheli.

SFINȚII MIHAIL ȘI GRAVIIL. Sfinții părinți consideră că Sfinții Arhangheli îi ocotesc pe oameni de la naștere și până la moarte. În același timp, Arhanghelii sunt patroni ai casei noastre; ei ard și păcatele patimilor omenești și ne purifică prin post și rugăciune.

SFINȚII MIHAIL ȘI GRAVIIL. Sfântul Gavriil este cel care aduce veștile bune, ne ajută să fie armonie în relațiile cu rudele și cu persoanele din comunitatea în care trăim. Arhanghelul Mihail poartă cu sine cheile raiului. El ne ajută să fim sănătoși și alungă ispitele diavolului din calea noastră.

"Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, mai marilor voievozi ai oștilor cerești, ne rugăm vouă ca prin rugăciunile pe care vi le aducem să fim protejați de acoperământul aripilor voastre cele netrupești. Ne rugăm să ne apărați de ura și de dușmănia semenilor noștri, să ne izbăviți din nevoi și să ne dați putere să nu cădem în patimile lumești aducătoare de necaz și de boală.

Ne rugăm să țineți în frâu orice molimă, să vegheați ca sănătatea noastră să nu fie împuținată din cauza răzbunării rudelor și mai marilor judecători și conducători. Venim la voi și ne rugăm cu toată credința să ne apărați pâinea noastră cea de toate zilele. Ne rugăm să ne apărați casa de orice primejdie și să avem putere să păstrăm sfântul post care se apropie. Amin!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel