Sfântul Nicolae, serbare şi concert de colinde la parohia Iancu Vechi Mătăsari

Crişan Andreescu / 05 dec 2016 / 12:30 Salveaza PDF Comentarii

Parohia Iancu Vechi-Mătăsari din bulevardul Pache Protopopescu nr 90A, sector 2, Bucureşti, organizează în ziua de Sfântul Nicolae, de la ora 18:00, serbarea intitulată Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor. 

La acest moment de sărbătoare şi bucurie au fost invitaţi peste 500 de copii din parohie şi elevi de la scolile generale din zona Piata Iancului sau participanţi la cursurile de engleză, pictură, origami şi Școala de Duminică organizate permanent de parohie.

De asemenea, au mai fost invitaţi copii cu deficienţe de vedere de la una din şcolile speciale din apropiere. Cu acest prilej, va fi lansată campania De sărbători oferă o jucărie în dar unui copil, cu scopul cultivării generozităţii tinerei generații. În cadrul campaniei, care se va desfaşura între 6-25 decembrie 2016, copiii sunt îndemnaţi să aducă o jucărie la biserică, iar la rândul lor vor primi în dar o jucărie.

[citeste si]

Toţi copiii vor cânta colinde şi vor primi în dar dulciuri, fructe şi jucării. În continuare, de la ora 19.00, va avea loc tradiţionalul concert de colinde Iată vin colindători. Anul acesta, concertul va fi susţinut de grupul vocal mixt Canticum şi domnul Răzvan Rădos, care vor prezenta un program de colinde din repertoriul naţional şi internaţional. Intrarea este liberă.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26