Se complică situația pentru actrița Anne Heche. A fost pusă sub acuzare

Sursa Foto YouTube Entertainment Tonight
Sursa Foto YouTube Entertainment Tonight

Actrița Anne Heche este anchetată după ce a intrat cu autovehicolul într-o reședință din Los Angeles, vineri, potrivit ofițerului LAPD Annie Hernandez.

În urma incidentului anchetatorii au obținut un mandat de recoltare de sânge la care încă sunt așteptate rezultatele. Odată ce ancheta este finalizată, cazul va fi trimis la biroul procurorului orașului LA, a adăugat Hernandez. Hernandez nu a spus dacă anchetatorii au reușit să discute încă cu actrița deoarece aceasta fusese internată în spital în urma accidentului.

Reședința avariată de actriță aparținea lui Lynne Mishele. Vecinii acesteia John și Jennifer Durand au început strângere de fonduri GoFundMe pentru Mishele cu scopul de o ajuta să repare daunele.

Roy Morgen, un alt vecin de la Mishele, a declarat afiliatului CNN că mașina lui Heche s-a oprit la ”la doi metri distanță de locul în care stătea ea”.

”A fost destul de norocoasă”, a spus Morgen despre Mishele. "Este în stare de șoc... Nu a mai rămas nimic în casă. Totul a fost distrus. Lynne și-a pierdut întreaga viață: bunuri, amintiri, toate echipamentele pentru afacerea ei”, afirmă GoFundMe.

”Cu ajutorul pompierilor, ea a reușit să scoată din casă câteva bunuri sentimentale deteriorate. Totul a dispărut”.

În urma incidentului, actrița Anne Heche a suferit ”arsuri severe și are o lungă recuperare în față”, a declarat anterior o sursă pentru CNN. ”Echipa  și familia ei încearcă să descopere motivul care a dus la accident”, mai arată sursa.

Citește și:

Meghan se teme că va fi ademenită din nou în Marea Britanie după vizita de la Balmoral

O persoană din interiorul Casei Regale susține că Meghan Markle se teme că o altă călătorie în Marea Britanie i-ar putea stârni prințului Harry dorul de casă. Regina i-a oferit oportunitatea nepotului său, Prințul Harry, și soției sale, Meghan Markle, să se alăture în vacanța anuală la Balmoral, în Highlands. O sursă de la Balmoral a declarat pentru revista Closer că invitația este „dulce-amăruie” pentru cei din familia Sussex: ”Pe de o parte, îi alimentează încrederea ei și a lui Harry că sunt încă o parte importantă din familie. Dar, după atât de mult timp, (Meghan n.r.) se teme că Harry va fi ademenit înapoi și va vrea să se întoarcă în Marea Britanie.”

Sursa a continuat spunând că Meghan este îngrijorată ”cu privire la modul în care aceste vizite îl pot trage înapoi acasă” și ”după atât de mult timp plecat, se teme că Harry va fi ademenit și vrea să se întoarcă în Marea Britanie”, transmite The Sun. Se pare că prințul Harry vrea să ”petreacă cât mai mult timp cu bunica lui, cât mai poate”.

Sursa a adăugat: ”Deci această ofertă este o mare problemă pentru el și cu siguranță o va accepta cu brațele deschise”.

Ce se întâmplă în mod normal când Regina merge la Balmoral

Deși nu renunță niciodată la rolul său, vacanța scoțiană a Familiei Regale este cel mai apropiat lucru de o pauză sau vacanță pe care ar ajunge să o ia Regina. Monarhul, în vârstă de 96 de ani, obișnuia să călătorească la Balmoral împreună cu răposatul ei soț, Prințul Philip, și de obicei rămâneau până la începutul lunii octombrie.

Evenimentul de bun venit, care este anulat anul acesta, ar marca oficial începutul șederii Reginei. În acest an, va avea loc un eveniment privat pe terenul castelului. În cadrul evenimentului din acest an, se preconizează că nu vor fi instalate camere de televiziune și nu vor fi prezenți fotografi sau reporteri, dar Majestatea Sa va inspecta trupele în mod normal... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel