Scrimă: Bianca Pascu, locul 15 în proba de sabie la Europenele de la Dussledorf

Sportiva română Bianca Pascu a terminat pe locul 15 în proba individuală de sabie, luni, la Campionatele Europene de scrimă de la Dusseldorf (Germania). 

Pascu, legitimată la CS Dinamo, a reuşit să o învingă în primul tur pe rusoaica Iana Egorian, campioana olimpică en titre, cu 15-12, iar apoi a trecut de italianca Martina Criscio, cu 15-12, fiind învinsă în optimi de franţuzoaica Manon Brunet, cu 15-14.

Andreea Lupu a terminat pe locul 49, Maria Matei pe 55, iar Georgiana Dima, pe locul 57. În finală, ucraineanca Olga Harlan a învins-o pe Brunet cu 15-12, medaliile de bronz fiind obţinute de Sofia Velikaia (Rusia) şi Anna Marton (Ungaria).

Pentru Harlan a fost al şaselea titlu european din carieră. La floretă masculin, Benjamin Bodo (CSU Timişoara) s-a clasat pe locul 65, iar Silviu Roşu (CSA Steaua) a încheiat pe 76. Titlul a fost obţinut de liderul mondial, italianul Alessio Foconi, în premieră, după ce l-a întrecut în finală pe compatriotul său Daniele Garozzo, campionul olimpic en titre. Medaliile de bronz au revenit francezului Enzo Lefort şi rusului Alexei Ceremisinov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel