Schimbare majoră WhatsApp. Ce trebuie să știe utilizatorii aplicației

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Utilizatorii WhatsApp vor putea în curând să folosească două conturi pe un singur telefon, a anunțat Mark Zuckerberg. Această schimbare va elimina nevoia utilizatorilor de a avea mai multe telefoane sau de a se deconecta în mod constant şi de a se conecta pentru a comuta între conturi.

Utilizatorii care au două conturi de WhatsApp vor putea, în curând, să le folosească pe acelaşi telefon, dacă au două cartele SIM. Anunțul a fost făcut de Mark Zuckerberg.

„În curând veți putea avea două conturi de WhatsApp pe un singur telefon", a spus Zuckerberg într-o postare.

Cum îi va ajuta această funcție pe utilizatori

Această funcție îi va scuti pe utilizatori de a avea două telefoane sau de a se deconecta continuu de la conturile lor pentru a comuta între ele. 

De exemplu, dacă un utilizator are diferite conturi WhatsApp pentru serviciu şi pentru a trimite mesaje prietenilor şi membrilor familiei, această funcţie îi va permite să comute între aceste conturi fără probleme pe un singur dispozitiv.

Compania a spus că, dacă utilizatorii doresc să creeze un al doilea cont, vor avea nevoie de un număr de telefon separat şi de o cartelă SIM (sau un telefon care acceptă multi-SIM sau eSIM). Asta înseamnă că funcția va rula numai pe telefoanele dual-SIM, potrivit timesofindia.indiatimes.com.

Utilizatorii vor avea nevoie de un alt telefon sau de o cartelă SIM alternativă pentru a primi codul de acces unic. WhatsApp trimite aceste coduri prin SMS pentru a permite utilizatorilor accesul la al doilea cont pe un alt dispozitiv.

Purtătorul de cuvânt al WhatsApp, Ellie Heatrick, a explicat, de asemenea, că aplicația va continua să funcționeze pentru ambele conturi fără cel de-al doilea dispozitiv sau SIM odată ce verificarea inițială va fi efectuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel