Scandal fără precedent. Alexandru Arșinel ascunde o problemă foarte gravă despre care puțini vorbesc

Războiul între Alexandru Arșinel și Florin Chilian este departe de final. Cântărețul susține că actorul și-a trădat colegii de breaslă, lăsându-se cumpărat cu o funcție și cu niște bani. Pe de altă parte, Alexandru Arșinel se apară spunând că afirmațiile cântărețului sunt invenții. Florin Chilian a comentat acest subiect pentru DC News.

Săptămâna trecută, Florin Chilian mărturisea că a abandonat războiul dus cu organismele care gestionează drepturile de autor ale artiştilor. Asta nu înseamnă că şi-a schimbat şi părerile despre anumiţi artişti, pe care îi acuză direct că şi-au trădat breasla.

El a ținut să reamintească publicului un lucru important – în urmă cu câțiva ani, Alexandru Arșinel a avut probleme cu CREDIDAM. După ce "a țipat" ceva timp, a primit o funcție la CREDIDAM și astfel a uitat atât de problemele sale, cât și de cele ale colegilor săi de breală – nume mari din teatru – care se sting în mizerie.

Florin Chilian are de gând să le facă plângere penală celor care au semnat împotriva lui fără să știe adevărul

"Domnul Alexandru Arșinel și alți 89 de oameni au semnat un document în care eram acuzat de furt. Au semnat fără să știe ce semnează. Domnul Gheorghe Turda le-ar fi spus inițial că semnează pentru o ședință pentru CREDIDAM sau ceva de genul acesta. Pe listă apare și semnătura lui Ștefan Radof care, din nefericire, la acea dată era mort. Nu este nimic inventat", ne-a spus Florin Chilian.

Întrebat de ce crede că Alexandru Arșinel încearcă să ascundă aceste probleme existente la CREDIDAM, artistul a zis: "Zău dacă știu! Eu, mai bine de 10 ani m-am bătut cu CREDIDAM. Despre domnul Arșinel, trebuie să spun că la un moment l-am văzut alături de doamna Stela Popescu având aceleași probleme ca Florina Cercel și ca mulți alții. Doar că a fost cooptat în Consiliul Director și de atunci nu a mai comentat nimic. Nu știu ce ar trebui să facă artiștii pentru ca problemele să se rezolve. Probabil să intre toți în Consiliul Director al CREDIDAM și să primească foarte mulți bani nemeritați. Atunci toată lumea o să tacă. Vă garantez. Nu este un subiect inventat."

Artistul a mai spus că din banii de la CREDIDAM nu s-ar îmbogăți niciun artist, dar este un drept de care ar trebui să se bucure: "Sunt banii artiștilor. Sunt banii lor! Nu ar trebui distribuiți după urechea muzicală a unora de la CREDIDAM".

Florin Chilian, acuzat de artişti că nu le-a dat banii cuveniţi pentru drepturi de autor din emisiuni televizate sau apariţii online

"Toată lumea m-a întrebat de ce NU m-am dus cu capul, de ce n-am înnebunit nici măcar atunci când mi s-a făcut plângere penală că aş fi furat 8,5 de miliarde de lei. Răspunsul este cât se poate de simplu. Nu banii mei au fost vreodată miza sau motivul luptei mele pentru drepturile de autor. Eu m-am războit cu ei pentru un principiu. Niciodată nu a fost nimic personal. Așa am putut rezista presiunilor demente la care am fost supus în mai bine de zece ani", susține îndrăgitul cântăreț.

S-ar putea ajunge la situații extreme

Artistul trage un semnal de alarmă și spune că dacă instituțiile statului nu vor interveni, s-ar putea ajunge la lucruri extreme. "Mi-e teamă că se va ajunge la lucruri extreme și la disperare. Dacă instituțiile statului nu intervin să facă ordine, mi-e teamă să nu se ajungă la lucruri mai complicate. Doamne ferește să se ajungă la extreme pentru o astfel de problemă care ține de decență", a conchis Florin Chilian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel